Digidexo.com

Hvordan du skal gjøre Master Cleanse Diet

The Master Cleanse Diet er formulert for å kvitte dieter kroppen av pounds av giftstoffer som oppholder seg i tarmen til enhver tid. Det er en flytende diett som har til hensikt å rense kolon av disse giftstoffer for å hjelpe dieter miste vekt og har færre helseproblemer som kan opprettes av disse giftstoffer. Også kalt Lemonade Diet, det er avhengig av en spesiell sitron drink som eneste næring.

Hvordan du skal gjøre Master Cleanse Diet

•  Spis mindre for 3 dager før du starter Master Cleanse Diet. Dette kan krympe magen litt og forberede deg på å gå uten mat mens du er på diett. Prøv ett måltid om dagen i 3 dager eller spise mindre måltider enn du er vant til.

Mix 60 oz. av vann med 12 ss. hver av lønnesirup og sitronsaft. Legg i ca en 1/2 ts. kajennepepper. Rør disse ingrediensene sammen for å lage en en-dagers forbruk av drikke. Dette vil være den eneste næring du får lov hver dag i minst 10 dager.

Ta en avføringsmiddel pille eller drikke en urte lakserende te. Begge disse er tillatt på Master Cleanse kosthold. Fordi sitron drikke ikke har noen fiber, kan forstoppelse bli et problem hvis du ikke tar skritt for å flytte tarmer, og forstoppelse nederlagene rensing hensikten med dietten.

Hold deg på denne dietten i minst 10 dager. Dietten kan fortsette så lenge som 40 dager, men mange Kosten synes det er vanskelig å gå så lenge på Master Cleanse Diet uten å føle tretthet.

Enkel sakte til å spise fast føde igjen. Å spise et stort måltid så snart du er ferdig med Master Cleanse Diet kan gi deg vondt i magen på beste og smertefulle kramper og oppkast i verste fall. Spis små måltider for en dag eller to som magen strekker seg for å imøtekomme måltider igjen.