Digidexo.com

Drug Rehab programmer for Teens

Drug Rehab programmer for Teens


De fleste tenåringer er utsatt for narkotika i en alder av 13, ifølge Dr. Paul Coleman. De som eksperimenterer med narkotika sjelden gjør det i den hensikt av å bli avhengige av stoffet. Mange er under inntrykk av at du prøver narkotika er morsomt og / eller gi etter for gruppepress. Foreldre bør se etter plutselige endringer i tenåringens oppførsel, mangel på søvn, plutselig og uberegnelig sinne, mangler av klasser og dårlige karakterer som noen av tegnene på mulig bruk av narkotika.

Osp Achievement Academy

Aspen Achievement Academy er viden kjent for den enestående suksess rate det har med medikamentell behandling for tenåringer. Tenåringer får behandling i villmarken omgivelser fra lisensierte leger og terapeuter med doktorgrader og mastergrader. Programmet er akkreditert av Joint Commission on Accreditation of Healthcare Organisasjoner (jcaho). Aspen Achievement Academy tilbyr en rekke behandlingsprogrammer. Tenåringer i alderen 13 til 17 kan delta i Phoenix Outdoors programmet eller Sage Walk programmet. Disse programmene 'hovedfokus er terapeutisk behandling for narkotikamisbruk problemer. Omsorgspersoner kan diskutere den beste behandling valget når du kontakter inntakskontorene.

Osp Achievement Academy

98 South Main Street

Loa, UT 84747

800-283-8334

aspenacademy.com

The Insight Program

The Insight Program er et rusmisbruk rehabiliteringsprogram for tenåringer med anlegg basert i den sørøstlige delen av USA. The Insight programmet tilbyr intensiv poliklinisk og generelle polikliniske tjenester for dem som søker hjelp fra alderen 13 til 25. Intensive polikliniske deltakerne er pålagt å bruke fire timer om dagen i fire dager i uken i intense terapi og gruppe rådgivning økter. Foreldre og foresatte er også til stede under ukentlige økter. De rådgivning og terapi timer som kreves for generelle polikliniske tjenester er utpreget mindre på tre timer, tre dager i uken. Bolig tjenester er tilgjengelig på enkelte områder.

The Insight Program

5110 Gammel Ellis Pt.

Roswell, Georgia 30076

770-751-8383

theinsightprogram.com

Visions Adolescent Treatment Centers

Visions Adolescent Treatment Centers tilby bolig narkotika rehabilitering for tenåringer i alderen 13 til 18. Klienter bor på en avsidesliggende, inngjerdet og låst ranch i minimum 45 dager. Rådgivere, terapeuter og leger er en del av narkotikabehandlingspersonell. Beboere vil ha en behandling plan utformet basert på deres individuelle behov. Tenåringene vil delta i gruppe rådgivning økter, 12-trinns studier og utdanning klasser. Foreldre og foresatte er pålagt å delta i behandlingen av klienten.

Visions Adolescent Treatment Centers

33335 Mulholland Highway

Malibu, CA 90265

866-889-3665

http://www.visionsteen.com/