Digidexo.com

Galleblæren Hjem Utbedring

Overdreven sukkerinntak, fet mat, gjentakende forstoppelse og tarm problemer kan føre til galleblæren problemer. Symptomer er kvalme, feber og magesmerter. Mens det er mange legemidler og prosedyrer som hjelper i behandling av galleblæren problemer, det er ganske mange hjemme rettsmidler som er ganske effektive også.

Rødbeter og Pears

En av de mest vitale hjem rettsmidler for galleblæren problemer innebærer rødbeter. Grind to mellomstore rødbeter og press saften. Bland med 100 milliliter hver av gulrot og agurk juice og drikke det en gang før frokost og en annen gang igjen før dinner. Dette tar for seg alle galleblæren klager og gir lindring. Gallestein også er effektivt utbedres med pære juice. Ta en hel pære eller saften av en frukt minst en gang om dagen for lindring fra dine problemer.

Sikori og Løvetann

Du kan blande frø, røtter og blomster av sikori anlegg med ca 60 milliliter vann for lindring fra galleblæren problemer. Dette anlegget har stoffer som fremmer galle sekresjon og er en potent ingrediens for naturlig galleblæren behandling. Du kan også ta 125 milliliter hver av saft av løvetann og brønnkarse to ganger hver dag. Mens du blir behandlet med denne juicen kombinasjon, spiser bare vegetarisk mat og kutte ned stivelse og sukker inntak til regularize din feil galleblæren.

Andre naturlig rettsmidler

En te laget med en håndfull av anis frø i en liter vann og rikelig med gurkemeie vil bidra til å kurere galleblæren steiner og bringe orgelet og funksjonene tilbake til det normale. Hvis du er i den første fasen av noen galleblæren sykdom, kan du også gå på en rask i ca tre dager, etterfulgt av tre dager med kun bruker frukt og grønnsaksjuice. Oljer som solsikke og oliven, i naturlig form, danne potente galleblæren naturlige botemidler, også. Har 30 milliliter hver av disse oljene før frokost hver morgen, etterfulgt umiddelbart med 120 milliliter juice av grapefrukt eller sitron. Hvis du utfører denne rutinen for et par måneder, vil du få lindring fra galleblæren problemer.

Kosten rettsmidler

Har masse saft av frukt og grønnsaker som gulrøtter, rødbeter, druer, lime og pærer. Etter de første par første dagene, er en godt balansert nærings kosthold avgjørende. Konsumere så mye du kan av ferske og rå grønnsaker, frø og frukter. Vær sikker på å inkludere ost, olivenolje og yoghurt i det daglige måltid plan for å hjelpe deg å gjenopprette bedre fra galleblæren problemer. Unngå kjøtt, egg, raffinert mat og krydret retter.