Digidexo.com

Depresjon behandlinger uten tabletter

Mange ganger depresjon kan være så overveldende at vi søker umiddelbar lindring. For mange mennesker lindring kommer i form av piller. Antidepresjonsmidler er svært vanlig og en av de mest utbredte formene for depresjon treatment.There er alternativer til å bruke piller for å behandle depresjon imidlertid, og disse metodene bør vurderes før du bruker medisiner.

Når skal behandle depresjon

Svekkende symptomer på depresjon vil føre mange til å søke den enkleste og raskeste måtene å lette disse symptomene. En periode med tristhet som varer lenger enn to uker er et typisk tegn på depresjon. Andre symptomer som vekt svingninger, forstyrret søvnmønster, tanker om selvmord, og følelsen av verdiløshet kan indikere behov for behandling. Finne en behandlingsmetode som tar for hver av disse symptomene kan være vanskelig og til tider kan kreve profesjonell hjelp til å sikre en riktig diagnose og behandling plan.

Behandling av depresjon med Therapy

Rådgivning, også kalt terapi, er en svært effektiv metode for behandling av depresjon. Det finnes flere typer terapi. Individuell terapi er når bare deprimert person er sett for behandling. Familieterapi vil inkludere hjelpeapparatet i behandlingsprosessen, mens gruppe terapi inkluderer andre mennesker også lider med depression.Outpatient terapi kan gjøres flere ganger i uken i begynnelsen av behandlingsprosessen hvis nødvendig. De fleste skalere tilbake til ukentlige økter etter krisen perioden ender for å ta opp de dypere og langvarige årsakene til depresjon. Terapi kan hjelpe den deprimerte personen identifisere triggere til deres depresjon. Det kan også bidra til å utforske fortiden vondt og nåværende stressfaktorer for å utvikle effektive mestringsstrategier.

Naturlige alternativer til å behandle depresjon

Det er mange ting som kan gjøres hjemme for å hjelpe en deprimert person uten bruk av piller. Delta i støttegrupper, terapeutiske teknikker som journalføring og avslapning og lufting med en støttende person er alle nyttige måter å håndtere noen depresjon symptomer. Naturlige alternativer som trening og får ute i sollys har også vist seg å bidra til å forbedre humøret. Det er mange bøker tilgjengelig for å hjelpe en deprimert person identifisere noen av de usunne situasjoner i livet sitt og begynne å utvikle effektive strategier for å håndtere dem.

Ved å søke Nødhjelp

Det kan være ganger når det er nødvendig for å få akutt hjelp. En person som har tanker om selvmord eller ønske om å skade seg selv vil trenge øyeblikkelig hjelp. Ring 911 eller gå til den lokale legevakten hvis det er noen bekymring for noen av disse mulighetene. Døgnbehandling hvor deprimert person er evaluert og midlertidig innlagt på sykehus kan være nødvendig i ekstreme tilfeller.