Digidexo.com

Hjem rette for Hemmorhoids

Hemorroider eller hovne årer som omgir anus og rektum, er en vanlig tilstand som oppleves av mange mennesker. Hemorroider kan være forårsaket av mange faktorer, for eksempel belastning mens du bruker toalettet, graviditet, arvelighet og forstoppelse. Mens mange personer med hemorroider lider liten eller ingen symptomer, noen hemorrhoid tilfeller forårsake alvorlig ubehag på grunn av størrelsen og plasseringen av hoven blodåre. Snarere enn å snu til dyre hemorrhoid behandlinger, bruker hjemme rettsmidler for å kvitte deg med pinlige og smertefulle hemorroider.

Diet endringer

Et usunt kosthold, for eksempel overforbruk av fett og fet mat kombinert med under-forbruk av fiber, frukt og grønnsaker, er en av de viktigste årsakene til hemorroider. Fordøyelse problemstillinger knyttet til kosthold kan føre til belastninger under avføring, forstoppelse og diaré. Drikk mer vann hver dag for å hjelpe mykne avføring og hindre press. For regularitet, spise mer fiber og holde seg borte fra tunge matvarer, for eksempel fettete hamburgere.

Hjem Rettsmidler

Behandlinger, for eksempel bad, sitter teknikker og olje applikasjoner, er effektive måter å behandle hemorroider. Hvis du opplever smerte mens du sitter, kan du prøve en sitz bad. Kjør en liten mengde varmt vann i et badekar eller stor container som du kan sitte i. Pass på at det er akkurat nok vann til å dekke hoftene i sittende stilling. For mye eller for lite vann kan forandre styrken av Sitz badet. Mens vannet renner, tilsett salt, natron eller eteriske oljer, som lavendel. Når vannet har nådd det nødvendige nivået, sitte ned og slappe av. Badekaret lindrer irriterte hemorroider og renser området rundt. Suge i karet i ca 20 minutter hver dag.

Donut seter er også nyttig for utstående hemorroider. Donut setene gir en pute for rumpe og anus, og hindre ny irriterende hemorroider ved å heve baken ut av harde overflater, for eksempel benker og stoler. En ulemper til donut seter er at du trenger å bære dem med deg til ulike steder. Men kan de hjelpe smertefullt, utstående hemorroider leges raskere ved å redusere trykket og irritasjon sette på dem mens du sitter.

Trollhassel er en snerpende som vanligvis brukes for å hjelpe krympe blodårene i hemorroider. Påfør trollhassel ved dabbing en liten mengde på en bomullsdott og forsiktig trykke den direkte mot hemorrhoid. Du kan kjøpe trollhassel hos din lokale stoffet butikk eller apotek, slik som Walgreens.