Digidexo.com

Hjemmelaget Anti Fungal Ear Cleaner

Hvis du har en ørebetennelse som bare ikke vil gå bort, kan det være at det er sopp i naturen og ikke bakteriell, og en antibiotika ikke bare ikke vil Killl soppen, er det faktisk vil gjøre soppen trives. Øregangen er et varmt og fuktig miljø, det perfekte stedet for ting til å vokse som ikke bør - som gjær eller sopp. Heldigvis kan du behandle denne tilstanden hjemme

Naturlig Soppdrepende Ear Helse

Mange naturlige stoffer er naturlig anti-virus, anti-sopp og anti-bakteriell. De fleste av disse er lett tilgjengelig på en naturlig mat butikk, men et par svært ofte funnet i hjemmet er også den mest effektive.

Det første trinnet er å få ørekanalen tørket ut uten bomullspinner, som faktisk kan presse soppen inn i øregangen ytterligere. Bare ligge på din side og har noen plasser tre dråper alkohol inn i øret og la den jobbe seg inn i fem minutter. Gjør begge sider, selv om begge sider ikke synes å bli berørt. La alkoholen renne ut på et papirhåndkle. Alkoholen har en tørke kvalitet som vil tørke ut øregangen. Bare gjør dette etter bading kan hindre sommer ørebetennelser fra svømming.

Å ta vare på soppen, hogge et fedd hvitløk i små biter og suge i olje av oregano, olje fedd eller olje av lavendel (eller tea tree olje). Alle av disse er anti-bakterielle og anti-sopp. La det stå for 1/2 time. Etter det har herdet, legg to dråper i øret og la stille i fem minutter, gjenta to ganger om dagen. La oljen renne ut på et papirhåndkle og bruke en bomullsdott å sveipe oljen ut av den ytre øregangen.

En annen naturlig stoff du er sannsynlig å ha på hånden er eple cider eddik, en svært kraftig anti-sopp og anti-bakterielle agent. Plasser to dråper i øret en gang eller to ganger om dagen. La det renne ut av seg selv - ikke gå å grave med en bomullspinne.

Hvis øregangene føler fuktig etter flere dager med å behandle dem med oljer, gjøre om alkoholtrinnet, som skal bidra til å rydde ut oljen og tørk kanalen, noe som gjør deg mye mer behagelig.

Betraktninger

Selv om disse rettsmidler vil fungere for enten en bakteriell eller en soppinfeksjon, sjekk med din omsorg leverandøren for å finne ut sikkert, spesielt hvis ørebetennelser er tilbakevendende ofte.