Digidexo.com

Hvordan å miste vekt spise hver 2 timer

Har du lurt på hvordan du skal gå ned i vekt å spise annenhver time? Du kan gå ned i vekt mens de spiser og holde stoffskiftet høyt. Hvis du spiser ofte stoffskiftet vil brenne mer fett og kalorier. Kvinner kan spise 200 kalorier hvert måltid for 6 måltider om dagen. Menn kan spise 250 kalorier hvert måltid for seks måltider per dag.

Hvordan å miste vekt spise hver 2 timer

•  Lag en oversikt over dine spise Tid

Lag en oversikt som viser de gangene som du spiser hver dag. For eksempel:

08:00
10:00
12:00
02:00
16:00
06:00

Hold oversikt på kjøleskapet eller med deg hvis du er ute av huset i løpet av dagen. Ikke spise etter 06:00 om kvelden. Du kan fortsatt drikke null kalori mat som vann eller te.

Lag en liste over sunn mat å spise

Lag en liste over sunn mat som du kan spise til hvert måltid, og antall kalorier i maten. For eksempel, er en håndfull av rå mandler 200 kalorier. En beholder med yoghurt er 140 kalorier. Hvis du er ute på dagtid, sette maten listen på baksiden av din spise tid diagram for bekvemmelighet.

Ikke kast bort kaloriene på usunn mat som junk food, godteri, brus, smultringer, høy fruktose mais sirup matvarer, trans fett matvarer, fast food og andre lav næringsverdi matvarer.

Spis bare sunn mat som frukt, grønnsaker, hele korn, magert kjøtt, yoghurt, nøtter, frø, hvitløk og olivenolje.

Å vite hvordan du skal gå ned i vekt å spise hver 2 timer vil hjelpe deg å redusere ned en størrelse.

Følg din plan

Spis annenhver time hele dagen, og du vil ikke bli sulten. Kroppen din vil kontinuerlig bli fortalt at det er rikelig med mat, og det vil svare ved å øke stoffskiftet og brenne mer fett og kalorier.

Utøve daglig for å holde stoffskiftet høyt. 30 minutter med kardiovaskulær trening per dag, tre til fem dager per uke er det minimum av trening som alle bør gjøre. Tilsett 20 minutter av vekt trening tre dager per uke.

Drikk rikelig med vann i løpet av dagen for å holde deg godt hydrert og full. Drikk åtte til tolv glass vann hver dag. Ikke ta med andre drikker som kaffe, te og brus som vanninntaket. Andre drikker er svært dehydratiserende og føre til at du trenger mer vann.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan gå ned i vekt å spise annenhver time, kan du snakke med legen din.