Digidexo.com

Sauna Vs. Infrarød Sauna

Badstuer, noen ganger kalt dampbad eller dampbad, har en rekke positive effekter på mennesker som bruker dem. Badstuer bli enda mer fordelaktig når brukerne trene, spise nutritiously, eller begge deler. Mange badstuer bruker nå infrarød teknologi, noe som kan gi en mer behagelig opplevelse for brukerne, men som kanskje mangler noen av fordelene med en tradisjonell sauna.

Badstue

En tradisjonell sauna er et lite rom, vanligvis med benker, hvor luften blir oppvarmet. Dette gjøres vanligvis gjennom å skape damp, noe som fører til beboerne å svette, og å puste varmere og varmere luft. Badstuer kan brukes når som helst, men badstuer er mest populært brukes rett etter en person har avsluttet en treningsøkt.

Infrarød Sauna

En infrarød sauna tjener samme formål som en tradisjonell sauna, men dens oppvarming mekanismen er helt annerledes. Infrarøde badstuer skape varme gjennom oppvarming av gulv, vegger og benker i badstuen. Dette betyr at så lenge en person er i kontakt med sauna, vil varmen likevel bli overført til dem. Luften i badstuen vil ikke bli varmet så betydelig, og kan også holde seg kjølig, skjønt.

Tradisjonelle Fordeler

Det er en god del av helsemessige fordeler vunnet ved å bruke en badstue. Varmen generert i en tradisjonell sauna induserer svetting, som åpner porene og renser huden av urenheter. Den varmen som genereres av sauna hjelper også lette muskel og leddsmerter, samt å fremme økt blodstrøm. Dampen som genereres av en tradisjonell sauna er også gunstig, i at det kan bidra til å avlaste luftveisproblemer som brystet lunger.

Infrarøde Fordeler

En infrarød sauna har mange av de samme fordelene som en tradisjonell sauna gjør. Blant likhetene er økt blodstrøm, smertelindring, og rensing brakt videre av svette. Infrarød sauna ikke generere noen damp, slik at de ikke tilby fordelene med luft lettelse.

Pris

Den eneste virkelige forskjellen mellom en tradisjonell badstue og en infrarød sauna i tillegg til noen helsemessige fordeler og varme mekanismer de bruker, er prisen. Tradisjonelle badstuer er dyrere å kjøre og egen skjønt, det er derfor de er vanligvis finner i helse klubber og treningssentre. Infrarød sauna er ikke så dyrt, og kan installeres enkelt i en persons hjem og operert for en mer marginal kostnad.