Digidexo.com

Slik tvinger et barn til å ta medisin

Noen barn bare rett og slett nekter å ta medisin og årsakene varierer. Jeg husker jeg jage min pjokk rundt i huset så snart han så meg på vei i hans retning med medisin. Før du kan tvinge den på barnet ditt du trenger for å forstå hans begrunnelse for avslaget, og deretter angripe problemet fra den vinkelen. Det er ingen idiotsikker måte å tvinge medisin på en gutt når han når en viss alder, men det er kraften i argumentet og informasjon, som bør brukes når det er nødvendig, og disse trinnene kan hjelpe deg i å nå målet om å få ungen å ta det medisiner når det trengs.

Slik tvinger et barn til å ta medisin

•  Når barnet ditt er en baby, og han ønsker ikke å ta medisiner foreskrevet av lege, kan du blåse i ansiktet hans og han vil åpne munnen for å trekke pusten. Plasser dropper i munnviken deretter blåse i ansiktet hans igjen, tvinger svelge reaksjon.

Når barnet ditt er en pjokk, og hun nekter å ta medisin, er det litt vanskeligere å tvinge det på henne. Men kan det gjøres på samme måte som da hun var et spedbarn. Først må du fange henne. Få henne på gulvet, plassert på ryggen med armene til hennes sider slik at du kan skreve kroppen hennes. Hold armene til hennes sider med bena, så grip kinnene og presse til å åpne munnen. Plasser dropper i hjørnet av munnen og blåse i ansiktet hennes, igjen tvinge svelge reaksjon. Dette høres kanskje grusomt, men det er bedre enn å ha henne være syk i ukesvis.

Når barna er av primær alder kan du fortsatt bruke trusler om å fjerne noe de liker, som for eksempel TV eller videospill, for å få dem til å ta sin medisin. Dette er den kraften vi har som foreldre og noen ganger må du bruke det til beste for barnet ditt. Før du tar dette tiltaket, er det tilrådelig å prøve å forklare nødvendigheten av medisinen først.

Hvis du vet at barnet ditt kommer til å gi deg passer på å ta sin medisin, har legen snakke med ham om grunnene til at han skulle ta det og de ​​mulige konsekvensene hvis han ikke gjør det. Dette skal hjelpe, spesielt kommer fra noen andre enn mamma eller pappa.

Når din sønn er eldre og han forteller deg at han ikke tror på å ta medisiner med mindre det er liv eller død, vurdere muligheten for at han lener seg mot alternativ medisin eller naturlig helbredelse. Dette er fag du kan snakke om og lære av hverandre. Den beste måten å ha en konfrontasjon eller argumentet er å være kunnskapsrik i hva du krangler. Ikke bli overrasket om til slutt enig med sønnen din.

Godta at noen ganger er det ikke et argument verdt å kjempe om. Hver person har forskjellige immunitet og toleranser for smerte. Yours er ikke det samme som din datter og vice versa. Barn når en viss alder eller modenhet der de vet kroppen sin bedre enn foreldrene gjør, og dette er et faktum alle foreldre må være klar over.

Hint

  • Etter hvert som barnet blir eldre snakke med henne om fordeler og ulemper med reseptbelagte medisiner. Gjør henne oppmerksom på hvordan for mye medisiner er ikke bra for noen, barn eller voksen.
  • Vær forsiktig når du bruker svelge reaksjonstrinn som det er mulig at barnet kan kveles.