Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for Kidney Support

Naturlig rettsmidler for Kidney Support


Nyrer fungere omtrent som en pasta sil. De filtrere toksiner og ekstra væske fra kroppen for å beskytte andre organer og systemer. Hvis nyrene ikke klarer å eliminere avfall, metaller og ekstra væske, vil disse giftstoffene slipper gift som vil begynne å stenge ned kroppens vitale organer og systemer. Naturlig rettsmidler kan bidra til å gjenopprette balanse og få nyrene fungerer som den skal igjen.

Vann

Nyrene filtrerer nesten 200 liter blod hver dag for å "fjerne salter, avfall og ekstra vann" som kommer inn i kroppen gjennom mat og væske, ifølge Food Cures. Drikkevann støtter nyrene i spyle avfall og overflødig væske ut av kroppen. Jo mer vann du drikker, blir de raskere giftstoffer tømmes fra kroppen og steiner er mindre sannsynlig å danne.

Hvis du lider av nyrestein, er vann den mest effektive naturlig rette for problemet. Drikk minst 12 kopper vann hele dagen før steinene passere. Sitron vann kan gi lindring i tillegg. Klem 1/2 kopp fersk sitronsaft i vann og drikke hele dagen. Sitroner inneholder en naturlig syre som kalles citrate som hindrer steiner og bryter ned avfall i nyrene, som nevnt i Food Cures.

Katteklo

Kattens klo har blitt brukt til å fremme nyre helse, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin. Det urt indre bark blir brukt til å lage te, kapsler og flytende ekstrakter. Et anstrøk av kattens klør anbefales for fortsatt nyre helse. Bare følg instruksjonene på etiketten, legger den anbefalte dosen til 1/2 kopp vann med 1 ts. sitronsaft, som nevnt i Resept for Herbal Healing.

Matvarer for å unngå

Noen ganger unngå visse matvarer kan være en naturlig rette for nyresykdom. Start med å begrense inntak av natrium. Ikke sesong dine matvarer med salt. I stedet bruker ulike urter som persille, basilikum eller oregano. Unngå høy-natrium matvarer som bacon, grillsaus, hermetisk mat, kjøttpålegg, frosne middager og salatdressinger. The Mayo Clinic foreslår du holde en lav-protein diett og spiser mellom 4 oz. og 6 oz. av oksekjøtt, svinekjøtt eller fjærfe en dag.

Advarsel

Nyresykdommer er ofte ledsaget av andre medisinske tilstander som diabetes, høyt blodtrykk, kreft eller hjertesykdom. Før du implementerer noen rette, sjekk med din lege for å unngå å ta urter eller spise mat som kan forårsake andre helse-relaterte komplikasjoner.