Digidexo.com

Tegn og symptomer på akutt nyresvikt

Akutt nyresvikt, også kalt akutt nyresvikt, oppstår når begge nyrer stengt. Det skjer plutselig, men noen ganger er midlertidig og i en annen kategori enn kronisk nyresvikt. Siden akutt nyresvikt skjer raskt, kan du gå glipp eller ignorere de første symptomene, siden de kan være en del av en annen, mildere sykdom. Etter dette stadiet, vil symptomene begynner å hope seg opp raskt, og du må søke medisinsk intervensjon for å stoppe episode av nyresvikt.

Signs

Tegn som peker til akutt nyresvikt er hyppige eller redusert urinproduksjon, hoste, høyt blodtrykk, tap av pust lett, en rask, treg eller arytmisk hjerteslag, dehydrering og væskeretensjon. Hvis du opplever flere av disse tegnene på en gang, bør du vurdere å ringe legen din for en konsultasjon så snart som mulig.

Tidlig stadium Symptomer

Tidlig stadium symptomer kan være svært subtile, og du kan tro at ingenting er galt med deg. Tidlige symptomer dekker også et bredt utvalg av kroppen, slik at du kan tro du er syk og ser ingenting som indikerer at nyrene dine begynner å svikte. De tidlige symptomene er redusert urinproduksjon, hevelse av kroppen, problemer med konsentrasjon, forvirring, tretthet og slapphet, kvalme og oppkast, magesmerter, og en metallisk smak i munnen.

Merkbare symptomer

Når du begynner å få merkbare tegn på nyresvikt, er det viktig for en lege å undersøke deg og kjøre tester slik at du kan få behandling så snart som mulig. Symptomene er blødning, feber, uvanlig svakhet, uforklarlig utslett, manglende appetitt, ryggsmerter, blodig diaré, muskelkramper og blek hud. Legen din vil bestemme behandlingen. Han kan velge å sende deg til et sykehus for omsorg, sette deg på en spesiell diett, og kan foreskrive diuretika eller medisiner.