Digidexo.com

Virkninger av Walking Legg opp en Toddler

Virkninger av Walking Legg opp en Toddler


Alle mødre vet at småbarn kan være veldig hyper og ekstremt nysgjerrig på alle slags ting som de ser, hører, berøring og smak. Deres altfor aktiv livsstil gjør dem tilbøyelige til å bryte sine ben, og hvis dette skjer, er en walking støpt et must. Hvis dette skjer med barnet ditt, bør du kjenne til virkningene av en gang legg opp småbarn.

Jelly Legs

Så snart gang cast er fjernet, vil du legge merke til barnets muskler og sener er svake og litt innskrumpet på grunn av mangel på bevegelse og mosjon. Barnets etappe vil bli skrøpelig og myk. Han vil ha en hard tid å gå og konstant støtte er nødvendig for å sikre at han ikke vil velte. Det er viktig at du ikke få panikk også. Hans geleaktig etappe er normalt og med regelmessig mosjon, vil musklene hans snart få styrke.

Tap av tillit

Vær følsom med barnets følelser. På grunn av den plutselige problemer med å gå, kan hennes tillit nivå sterkt redusere. Som forelder må du gi barnet ditt ord trygghet og oppmuntring hele tiden. Forklar henne at det tar tid for at ting skal gå tilbake til det normale igjen, og hun trenger å være modig i løpet av denne prosessen.

Irritabilitet

Du må forstå at det å være en pjokk betyr at disse barna vil gjøre nesten alt på samme tid, og hvis de ikke kan gjøre en enkel ting som å flytte beina, kan dette frustrere dem inn i høye himmelen. Dette er den viktigste grunnen til at barnet blir så grinete. Det er viktig for deg å være veldig tålmodig og forståelse.

Misfarging

Du legger kanskje merke ditt barns ben snu i forskjellige farger som blek hvit, lilla, blå eller rød. Dette kan skje når den indre padding av barnets gang cast blir våt av svette. En annen mulig årsak kan være en cast som er pakket for stramt. Når dette skjer, kan du kontakte ditt barns barnelege å ha dette problemet løst med en gang.