Digidexo.com

Slik installerer Air Aktiv Silikon Nose Pads

Slik installerer Air Aktiv Silikon Nose Pads


Brillebrukerne kjenner ubehag som følger med briller hele dagen; de kan trykke inn i nesen, og skaper rødhet, smerter og blemmer. Alt dette kan unngås ved bruk av neseputer, slik som luft Aktiv Silikon Nose Pads. Disse silikon tåreformede elektrodene er myke og fleksible, noe som gir brukeren med komfort. Silikon er lett å rengjøre, varmes opp raskt å ta på og tilpasser seg nesen lett. Som et resultat av glass nesten flyter på luft, og gir komfort mens man tar bort smerte.

Slik installerer Air Aktiv Silikon Nose Pads

En få luft Aktive Silikon Nose Pads i riktig størrelse. Størrelsene med skru inn mounts tilgjengelig er 11 mm, 14,5 mm og 17 mm. Bare én størrelse, 13 mm, er tilgjengelig med en snap-in mount. Størrelsen avhenger av hvor høyt du vil at briller for å sitte på nesen. Større pads tilby mer støtte enn mindre pads.

Fjern gamle neseputer fra briller om nødvendig ved hjelp av en pinsett - enten neseputen fjerning pinsett fra en brillereparasjonssett eller vanlig pinsett som øyenbryn pinsett.

Rengjør brillene dine med en myk klut med en valgfri brille rengjøringsmiddel. Fokus på nesen området der luften Aktive Silikon Nose Pads vil bli installert.

Ta av luft Aktive Silikon Nose Pads fra emballasjen. Det vil vanligvis være fem par i hver pakke.

Plasser en neseputen på pekefingeren, og holder glassene i den andre hånden, bare skyve neseputen med den bredere delen på toppen på plass hvis du har snap-in neseputer. Gjenta for den andre neseputen og sørge for at de er godt på plass. Begge pads er den samme og passform venstre og høyre. Sett glassene på å sjekke for komfort. Fix om nødvendig ved å fjerne pads med pinsett og sette dem inn igjen. Silikon nese pads vil tilpasse seg nesen raskt.

Skru den lille skruen fra hver neseputen hvis du kjøpte skruneseputer. Bruk en liten skrutrekker som en som kommer med en brillereparasjonssett. Forsiktig plassere nesen putene en av gangen på neseputen arm av briller, noe som gjør at de er sikre. Deretter satte skruen tilbake før neseputen er stramt. Hullet der skruen er plassert er fleksibel og kan bli skadet hvis ikke montert riktig før skruen blir satt inn. Som et resultat, er det lett å rippe en neseputen hvis du ikke er forsiktig.

Hint

  • Bytt nesen putene når de blir skitne eller skadet. De kan rengjøres enkelt med bare såpe og vann, men kan slites av etter en tid.
  • Juster neseputer som føles løs.