Digidexo.com

Slik Lavere surhet i kroppen

Menneskekroppen består av omtrent 70 prosent vann, i henhold til Trans4mind.com. I denne store mengde væske, er det en grad av surhet. PH-verdien, eller potensiell av hydrogen, er et mål på surhet eller alkalitet av en løsning. Hvis en pH-nivået er høyt, så er det for mye syre i kroppen. Dette er usunt, men det er ulike ting en person kan gjøre for å senke pH.

Slik Lavere surhet i kroppen

•  Unngå å spise høye syre-produserende matvarer. Koffein, sukker, bearbeidet mat og animalsk protein er eksempler på matvarer som har et høyt syrenivå, ifølge Trans4mind.com. Karbohydrater er også blant høye syre matvarer. Disse matvarer legge press på kroppens alkaliske-produserende, eller nøytralisere, mineraler, inkludert kalsium, natrium og magnesium. Mangelen på disse mineralene kan føre til sykdommer og til og med kreft, ifølge Away til Fitness.

innlemme frisk frukt og grønnsaker i en daglig spising rutine. Frukt og grønnsaker er alkalisk produksjon, og disse typer matvarer balansere ut syreproduserende proteiner forbrukes. The United States Department of Agriculture næringspyramiden inkluderer en daglig anbefaling av porsjoner i hver matvaregruppe for å opprettholde god helse og ernæring.

Få nok hvile daglig. Sukker, som er syre-produserende matvarer, er metaboliseres til karbondioksid, vann og energi, i henhold til Borte til Fitness. Vi puster ut karbondioksid under hvileperioder og avslapping. Hvis du ikke får nok, så kroppen ikke kan kvitte seg med karbondioksid, ifølge Away til Fitness.

Hint

  • .En Kroppens pH kan testes gjennom en urin eller spytt test ved hjelp av enkle lakmuspapir.
  • Det er viktig ikke å kutte ut alle syredannende matvarer fra en diett. Faktisk, i henhold til Trans4mind.com, 40 prosent av syredannende matvarer er nødvendig. Noen av disse matvarer gir nødvendige næringsstoffer og proteiner som kroppen trenger. Det er de bearbeidet mat og mat med høyt sukker som må spises med måte.