Digidexo.com

Hva er den høyeste fiber frokostblanding?

Tidligere studier har vist at amerikanerne ikke er forbruker nok fiber. Faktisk er de fleste amerikanere forbruker halvparten av beløpet som de burde være. En flott måte å legge fiber til kosthold er gjennom frokostblandinger.

Hvor mye fiber?

Ifølge en 1987 studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition tittelen "Kostfiber inntak i den amerikanske befolkningen," er voksne ment å være forbruker mellom 25 og 35 gram fiber hver dag, men bare forbruker rundt 11 gram.

Bran Buds

Kelloggs Bran Buds inneholder det høyeste beløpet av fiber av alle vanlige frokostblandinger. Den inneholder 36 gram fiber per kopp, men har en høyere natriuminnhold enn andre fiberrik frokostblandinger med 599,5 milligram per kopp også.

All-Bran med ekstra fiber

Kelloggs All-Bran med Extra Fiber har den nest høyeste beløpet av fiber per servering. På 31 gram per kopp, All-Bran med Extra Fiber har mindre enn halvparten av natrium som Bran Buds, over tre ganger så mye kalsium, mindre karbohydrater og mindre kalorier.

Fiber One

Fiber One frokostblandinger fra General Mills er også på toppen av listen for fiberinnhold. The Original frokostblanding inneholder 28,5 gram per kopp mens de andre varianter spenner 18-26 gram per kopp.

All-Bran

Selv uten ekstra fiber, har All-Bran fortsatt en av de høyeste mengder av fiber på hyllene. Den inneholder 19,5 gram fiber per kopp, men har også 551 milligram natrium - det doble av All-Bran med ekstra fiber.