Digidexo.com

Øvelser for forstoppelse Relief

Forstoppelse kan behandles gjennom en serie av naturlige øvelser. Noen øvelser er enkle, mens andre er mer komplekse. Noen øvelser er nyttige ved lindrende sekundære symptomer på forstoppelse, mens andre er gunstig ved å gå rett til kilden til problemet. Øvelser også arbeide for å løse visse fysiske problemer, som kan være bakenforliggende årsaker til forstoppelse.

Abdominal Crunch

Gjør minst ti abdominal crunches hver dag toner opp musklene i bekkenregionen og i magen. Riktig muskeltonus bidrar til at avføring passere langs fordøyelseskanalen og ut av kroppen gjennom rektum. Abdominal crunches kan gjøres ved hjelp av en abdominal crunch maskin eller ved å plassere hendene bak hodet og trekke hodet mot midtseksjon.

Gang

Tar en 10-minutters spasertur rundt i nabolaget hver dag er bra for å forbedre og opprettholde muskel tone i fordøyelseskanalen. Walking også bidrar til å lindre oppblåsthet og overdreven gass på magen, noe som ofte følger en episode av forstoppelse.

Yoga

Yoga bruker en rekke positurer som er utformet for å målrette bestemte områder av kroppen for å opprettholde muskel tone og riktig muskelfunksjon. Det er tre yoga brukes for å lindre forstoppelse og hjelpe i den generelle fordøyelsesprosessen; Den Bhujanghasana, Trikonasana og Arta Matsyendrasana.