Digidexo.com

Hva næringsstoffer er i Weetabix?

Hva næringsstoffer er i Weetabix?


Først utviklet i 1930 og nå den mest populære frokostblanding i Storbritannia, har Weetabix vært tilgjengelig i USA siden 1975 Den opprinnelige kornblanding består av sprø runde kjeks som raskt mykne i melk. Laget av 100 prosent sammalt hvete søtet med stokk sirup og byggmaltekstrakt og beriket med vitaminer og mineraler, er lav i fett og sukker Weetabix. Prøv det toppet med skiver frisk frukt.

Høy i fiber

En to-kjeks servering av originale Weetabix inneholder 136 kalorier, de fleste som bidro med 26 gram karbohydrater. Av dette beløpet er nesten 4 gram kostfiber. Dette beløpet leverer over 12 prosent av det anbefalte daglige inntaket av fiber for en mann mellom 31 og 50 år gammel og cirka 15 prosent for en kvinne i samme aldersgruppe. Jo høyere inntaket av fiberrike matvarer som Weetabix, jo mindre sannsynlig at du vil være å utvikle høyt blodtrykk, hjertesykdom, diabetes, høyt kolesterol og fordøyelsessykdommer som gastroøsofageal reflukssykdom, konkluderte en artikkel publisert i april 2009 i "Ernæring anmeldelser. "

God kilde til protein

En typisk ready-to-eat frokostblanding kan inneholde mindre enn 2 gram protein per servering. Som kontrast er Weetabix høy i protein, med nær 5 gram i hver to kjeks. Det er omtrent like mye protein som du vil få fra 1/2 kopp yoghurt eller en spiseskje peanøttsmør. Spise en porsjon Weetabix med en kopp fettfri melk ville forsyne deg med nesten 13 gram protein, eller 23 prosent av en manns daglige behovet og 28 prosent av en kvinnes.

Rik på jern

En sunn mann trenger åtte milligram jern hver dag, mens en kvinne skal ha ca 18 milligram daglig. Weetabix inneholder ca 5 milligram av mineralet i hver to-kjeks servering, oppfylle 25 prosent av en kvinnes anbefalte inntak og mer enn halvparten av en manns. Jern-forsterkede matvarer som Weetabix forsyning bare nonheme jern, en jern skjema ikke lett absorberes av kroppen din. Å maksimere mengden du mottar fra frokostblanding, spise den med en rik kilde til vitamin C, som for eksempel et glass appelsinjuice eller en fruktsalat inneholder høy-vitamin C matvarer som jordbær.

Rekke B-vitaminer

Kroppen din trenger B-familien av vitaminer for å støtte helsen til immunsystemet og til hjelp i nedbryting av karbohydrater, protein og fett til energi. Uten nok, kan du være mer sannsynlig å utvikle en rekke kroniske medisinske problemer. Weetabix er en utmerket kilde til tre B-vitaminer - riboflavin, niacin og tiamin - som leverer over 20 prosent av en voksen daglig inntak i hver servering. Det er også en god kilde til folat, med 16 prosent av en voksen 400 mikrogram kravet per dag.