Digidexo.com

Kirurgisk behandling av acid reflux

Acid reflux er en medisinsk tilstand hvori de sure magesaft reise tilbake fra magen til spiserøret. Noen av symptomene er halsbrann, vanskeligheter med å svelge og dental erosjon forårsaket av tilstedeværelse av sure juice i munnen. Det finnes ulike typer medisiner som kan administreres for å lindre disse symptomene. Imidlertid kan alvorlig eller konstant syre reflux fortjener kirurgisk behandling.

Radiofrekvens

Radiofrekvens behandling er en form for endoskopisk fremgangsmåte som brukes til å behandle syre refluks. Å være minimal invasiv, kan det gjøres på poliklinisk basis. Legen setter et endoskop inn i pasienten, og bruker den til å sende ut radiofrekvens-energi. De radiobølger produsere varme og forårsaker lesjoner for å danne i det nedre spiserørlukkemuskel og den øvre delen av magen. De vev i disse deler av kroppen, så innsnevre å forbedre tykkelse av muskel vegger. Dette fører til økt trykk som forhindrer syre fra å inntreffe.

Laporascopy

Laporascopic operasjon er en av de mest vanlige kirurgiske behandlinger av sure oppstøt og det resulterer i reduksjon av halsbrann. Kirurgen samler og syr den øvre delen av mage rundt den nedre delen av spiserøret. Dette tillater spiserøret for å passere gjennom den lille åpning som er opprettet fra magen muskel, minske faren for syre refluks. Ventilen i spiserøret og magesekken er styrket for å hindre syre fra sikkerhetskopiering i spiserøret.

Åpen kirurgi

I åpen kirurgi, legen brytes en del av magesekken, kalt fundus, helt rundt i spiserøret. Denne prosedyren innebærer også store incisions som normalt fortjener oppholdet av pasienten på sykehuset i opp til 10 dager. Magen vikle skaper en krave-formet struktur som legger press på den nedre delen av spiserøret sphincter som forhindrer fluider fra å reise tilbake til spiserøret.

Intraluminal Endoskopi

Den intraluminal endoskopisk prosedyre strengthenis lukkemuskelen som ligger mellom spiserøret og magen. Dette resulterer i forhindring av tilbakestrømning av sure fluider fra magen til spiserøret. For å oppnå dette med minimal invasivitet, er snitt akkurat stor nok til å sette inn et lite videokamera opprettet for å gi kirurgen å se pasientens kropp uten å måtte gjøre store kutt. Fremgangsmåten er forholdsvis rask og krever ingen post-operasjons behandlinger.

Komplikasjoner

En av risikoene forbundet med kirurgisk behandling av acid reflux, er at det ikke direkte håndtere årsaken til acid reflux. Det kan også være problemer med å svelge, smerter og gass bloat syndrom etter operasjonen. Studier viser at komplikasjoner kan oppstå i omtrent 2 prosent av pasienter som gjennomgår kirurgi av syre tilbakeløp. De fleste av disse angår problemene med magen brytes. Til tross for potensialet for komplikasjoner, er acid reflux kirurgi ansett som trygt og anbefales for dem som lider av kronisk acid reflux.