Digidexo.com

Hvordan finne kalorier for å miste Pounds

I disse dager virker det nesten alle vet at for å gå ned i vekt må du spise mindre og trene mer. Med andre ord, må du forsikre deg om at du er expending mer kalorier gjennom trening og andre daglige aktiviteter enn du forbruker i mat. Selvfølgelig, det er en grov beskrivelse av en prosess som er faktisk ganske presis (selv om det varierer noe fra person til person, basert på stoffskiftet og andre faktorer). Generelt er det et omtrentlig antall kalorier enn du trenger for å eliminere eller brenne av for å miste hvert pund.

Hvordan finne kalorier for å miste Pounds

•  Finne ut hva du allerede spiser. Mange matvarer inneholder overraskende antall kalorier. Les etikettene på mat containere eller be om kalori informasjon på restauranter du besøker ofte, eller sjekk restaurantens nettside for kalori informasjon for å starte å anslå hvor mye du vanligvis spiser per dag.

Innse at ifølge regjeringens retningslinjer ernæring, må du fjerne eller brenne av 3500 ekstra kalorier for hver kilo du ønsker å miste. Siden ett pund i uken er generelt ansett som et realistisk vekttap mål, dele disse kaloriene opp blant syv dager, og du trenger for å eliminere ca 500 kalorier per dag for å nå dette målet.

•  Finne ut hvordan du vil kutte ut disse kaloriene. Dette kan innebære å legge en viss øvelse, for eksempel vandre omtrent fem miles pr. Alternativt kan du kutte ut noe du ofte spiser som har ca 500 kalorier, eller telle opp alt du spiser og prøve å sørge for at den totale er ca 500 kalorier mindre enn det tidligere var slik at du vil miste en kilo per uke.

Vei deg og til, kanskje en gang i uken. Vekt kan variere så mye som en halvkilo eller to av mange grunner, så ikke mist motet hvis du ikke ser umiddelbare resultater. Men, bør du begynne å se en nedadgående trend etter flere uker. Hvis ikke, må du finne ut hva problemet er og utvikle en alternativ plan.

Hint

  • Hvis du er betydelig overvektig, kan det være rimelig å skyte for å miste to pounds av fett hver uke i stedet for en. Of course, i dette tilfellet må du finne en måte å eliminere 1000 kalorier daglig i stedet for 500.
  • Lær om en sunn vekt for din høyde før du starter et vekttap diett. Du kan bli overrasket over å høre at du allerede er på en stor vekt og kan bare bruke noen muskel-toning øvelser.