Digidexo.com

Den beste kilden til protein for kvinner

Den beste kilden til protein for kvinner


Protein er en nødvendig del av et sunt kosthold. Det er et næringsstoff laget av aminosyrer, som cellene trenger for å vokse og reparere seg selv.

Betydning

Protein finnes i muskler, bein, hud, hår og alle andre vev eller kroppsdelen. Mengden protein du trenger, avhenger av mengden av lean body mass. Spedbarn, barn og gravide og ammende kvinner krever mest protein.

Typer

Det finnes to typer proteiner: fullstendige og ufullstendige. Fullstendig proteinet inneholder alle aminosyrene som trengs for å bygge nye proteiner, mens ufullstendige protein mangler en eller flere av de essensielle aminosyrer. Komplett protein kommer vanligvis fra animalske kilder, mens ufullstendige proteinkilder inkluderer frukt, grønnsaker, korn og nøtter.

Animal Protein

Den beste kilden til animalsk protein valg for kvinner er fisk og fjærfe. Hvis du foretrekker rødt kjøtt - som oksekjøtt, svinekjøtt eller lam - velge de magreste kutt for å redusere fett og kolesterol, og styre din del størrelser.

Vegetabilsk Protein

Gode ​​vegetabilske kilder til protein for kvinner inkluderer bønner, nøtter og hele korn. De tilbyr protein samt essensielle fiber, vitaminer og mineraler.

Betraktninger

Vurdere sjømat som en av dine beste proteinkilder fordi det er vanligvis lite fett. The American Heart Association anbefaler å spise fisk minst to ganger i uken, fordi det er en god kilde til protein og omega-3 fettsyrer som drar de i fare for hjerte-relaterte sykdommer. Dette er spesielt gunstig for kvinner, som har rundt 55.000 flere slag per år enn menn, ifølge American Heart Association.

Fat

Kvinner bør velge proteinkilder som er lavere i fett som fisk, hvitt kjøtt - i stedet for mørk eller rød - og magre meieriprodukter for å hindre overflødig vektøkning. I 2007, Centers for Disease Control and Prevention anslått at mer enn 60 prosent av amerikanske voksne kvinner var overvektige.