Digidexo.com

Hvordan unngå innlegg lunsj Tretthet

De fleste har opplevd trøtthet som treffer en gang etter lunsj på jobben. Det er en følelse av tyngde og grogginess, en lengsel etter en rask lur. Det er grunner til at svak følelse, og du kan ta skritt for å holde det i sjakk. Endre måten du spiser og oppfører seg i løpet av dagen kan gjøre en stor forskjell i hvordan du forbrenne maten, noe som kan forbedre måten du føler.

Hvordan unngå innlegg lunsj Tretthet

Hvordan unngå innlegg lunsj Tretthet

•  Drikk rikelig med vann. Dehydrering kan føre til tretthet, treghet og hodepine.

Spis en god frokost som inkluderer magre proteiner og hele korn. Dette vil hjelpe deg å starte dagen høyre og holde blodsukkeret jevnt frem til lunsj.

Spis mindre til lunsj. Kroppen din må jobbe hardt for å forbrenne en tung lunsj full av karbohydrater og sukker, som fører til at ettermiddagen lavkonjunktur. En lettere lunsj vil holde deg ladet opp og klar til å ta på resten av dagen. Prøv suppe og en sandwich. Spis kylling, kalkun eller fisk som protein, og fylle opp på frukt og grønnsaker i stedet for pommes frites eller pasta.

Beveg deg rundt så mye du kan. Din jobb kan holde deg ved et skrivebord eller i en bås, men du kan bruke dine pauser eller lunsjen for å ta en kort spasertur, som vil få pulsen opp og blodsukkeret ned. Du vil føle deg mer energi for resten av dagen.

Utvikle strategier for å håndtere stress. Finne måter å la gå av press og forventninger, og gi deg selv en mini-break even i midten av arbeidsdagen. Gjøre en kort meditasjon ved skrivebordet. Lytt til din favorittmusikk. Bruk din pause for å ringe en venn eller et familiemedlem og har en latter. Alle disse tingene gjør det lettere for kroppen å takle stress i arbeidet.

Ikke røyk. Kjemikalier i sigaretter kan forårsake alvorlig utmattelse og mangel på ren luft i lungene kan gjøre kroppen jobbe hardere for å holde oksygenrikt. Stoppe røyking vil gjøre at du føler deg mer energisk hele dagen lang.

Unngå sukkerholdig snacks. Disse kan gi deg et midlertidig løft, men det er alltid en medfølgende "krasj" som etterlater deg følelsen verre enn før. Hvis du trenger en matbit, har en hel-korn muffins eller et lite stykke ost. Snacks som dette vil gi deg energi uten blodsukkeret returen.

Hint

  • Protein barer er en god måte å avverge ettermiddag tretthet, men sørg for at du velger et produkt som er lav i sukker.