Digidexo.com

Hvordan spise for å bygge muskler og miste vekt

Hvordan spise for å bygge muskler og miste vekt


Bygge muskler er mulig mens miste overflødig fett på kroppen din. Vektløfting og treningsøvelser brenne fett mens de nye muskel former. Som alle andre treningsprogram, kan kostholdet gjøre eller ødelegge resultatene. For eksempel kan de karbohydrater som muskel byggere krever i sin diett bremse vekttap parti hvis de ikke kontrolleres. Dietten som går sammen med vekttap, krever muskel-building diett dermed så mye oppmerksomhet som de øvelser som du utfører på planen.

Hvordan spise for å bygge muskler og miste vekt

•  Se på din protein inntaket nøye. Protein hjelper musklene reparere, gjenoppbygge og styrke. Men de tradisjonelle proteiner spist av de som gjennomgår vekttrening omfatter kjøtt som kan være høy i hvilke typer fett som dreper et vekttap diett. I stedet ser til magert kjøtt, eggehviter og skinn kylling. Skjær fettet fra kjøttet for å klippe det vekk fra kroppen. Bare ikke skjære kjøttet helt fordi kroppen din trenger protein.

•  Vurdere karbohydrater. Vekttap Kosten kutte karbohydrater fra alle måltider som en av de første tegnene på sin troskap til å miste vekt. Dette er en feil. Karbohydrater er den energien kroppen din trenger for å brenne fett og drivstoff treningsøktene. Kutte dem er som å ta gassen ut av bilen. For lite karbohydrater kan også føre til at kroppen til å gå inn i en tilstand som kalles ketose, som fører til nyrestein eller gikt. Mens karbohydrater som raffinert mel-laget bakevarer bør fjernes fra kostholdet, bør du vurdere karbohydrater fra pasta, brun ris og fullkornsbrød. National Institutes of Diabetes, Fordøyelsen og nyre sykdommer anbefaler minimum 130 g karbohydrater om dagen.

Ta gjerne med dine grønnsaker. Grønnsaker er en stift for å bygge muskler og miste vekt. Ikke begrense stivelsesholdige grønnsaker heller. Poteter og korn er populære eksempler på stivelsesholdige grønnsaker. Stivelse er en kompleks karbohydrat som kan hjelpe drivstoff dine muskel-bygningen treningsøktene. Bare permittere overflødig pålegg når spise stivelsesholdige grønnsaker.

Hold deg unna kortsiktige energi boosters. Drivstoff for trening er en ting, men kilden til at drivstoff er noe helt annet. Unngå energiinnsprøytninger fra sukker og koffein. Dette er kortvarig og ofte svært skadelig for både vekttap og muskel-building deler av din helse plan.