Digidexo.com

Hvordan å slutte å ta Toprol

Toprol er en reseptbelagte medikamenter, kjent som en betablokker, og blir brukt i behandling av hjertesykdomstilstander, for eksempel hypertensjon (høyt blodtrykk) og brystsmerter (angina). Vanlige bivirkninger inkluderer redusert hjertefrekvens, kortpustethet, svimmelhet, depresjon og diaré, som alle kan være grunner for noen mennesker til å ønske å slutte å ta narkotika. Snakk med legen din først, slik at tilstanden din ikke blir verre.

Hvordan å slutte å ta Toprol

•  Ta kontakt med din lege for å la ham vite at du er interessert i å stoppe behandling av Toprol.

Gi legen din med årsakene til at du tror behandlingen trenger endring, og sørg for å inkludere noen andre legemidler (selv over-the-counter medisiner) du er i dag. Noen ganger, narkotika forårsake feilaktig samhandling med hverandre. Mange legemidler kan redusere effektiviteten av Toprol. Når legen vet alt du tar, vil hun være i stand til å gi deg råd om din Toprol dose.

Hypertensjon har ofte ikke har symptomer, slik at du kan føle at du ikke trenger å ta Toprol fordi du ikke har symptomer. Det er viktig at du snakker med legen din før du slutter å ta medisiner for å forhindre en potensielt farlig pigg i blodtrykket.

avta stoffet gradvis, hvis legen din anbefaler avvenning deg av stoffet. Målet med nedtrapping er å gå over til en annen behandling eller medisiner, og reduserer faren for forverring din medisinske tilstand hvis du sluttet å ta Toprol altfor brått.

Hint

  • La legen få vite hva andre forhold du har, og gi en fullstendig liste over alle andre legemidler du tar.
  • Ikke slutt å ta Toprol uten først å snakke med legen din.