Digidexo.com

Hvordan kontrollere Night svette

Hvordan kontrollere Night svette


Nattesvette plage mange kvinner i overgangsalderen og påvirke mange menn som deres organer alder og produsere færre hormoner. Nattesvette er rett og slett hetetokter som oppleves om natten. Selv om plagsom, nattesvette er vanligvis ikke en grunn til bekymring, og ofte kan administreres hjemme. Men hvis symptomene blir alvorlige, gå til lege for flere behandlinger.

Hvordan kontrollere Night svette

Hvordan kontrollere Night svette

Ta et daglig multivitamintilskudd som inneholder vitamin B, vitamin C, magnesium og kalium. Nattesvette tømme kroppen av disse essensielle vitaminer og mineraler.

Sug flere bomullsdotter i lavendel essensielle olje og legg i en liten Ziploc bag. Når nattesvette oppstå, åpne posen og inhalerer to eller tre ganger. Lavendel olje reduserer angst og stress, som er vanlige triggere og bivirkninger av nattesvette. Ifølge Project AWARE, kan dette bidra til å lindre symptomene dine raskt.

Ta 400-800 internasjonale enheter (IE) vitamin E daglig, ifølge Women-til-Women.com. Dette er en vanlig praktisert alternativ behandling som sies å redusere forekomsten av nattsvette og assosierte symptomer.

Plasser en fan ved siden av sengen for å redusere hetetokter og nattesvette. Dette vil redusere følelsen av ekstrem varme som kan oppstå som et symptom.

Kjole i bomull klær og slitasje mange lag. Under en natt svette, vil du være i stand til å kvitte kroppen for overflødig lag av klær og lindre symptomene dine.

Planlegge en avtale med legen din. Hvis hjemme metoder mislykkes, kan han foreskrive hormonbehandling for å hjelpe kroppen din i løpet av menopausale symptomer. Hvis du ikke opplever overgangsalderen, vil han bestille tester for å fastslå årsaken til nattesvette og foreskrive en behandling diett for å hjelpe din tilstand.

Hint

  • Unngå utløsere av nattesvette som krydret mat, alkohol, tobakk og stress. Drikk minst 64 gram vann per dag som du kan miste væske fra svette.
  • Hvis du opplever rask hjerterytme eller hjerte palpations i mer enn 15 minutter, må du kontakte lege eller besøke din lokale legevakten umiddelbart. Disse symptomene på nattesvette kan skape andre helserisiko hvis de varer over en lengre periode.