Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt på en naturlig måte

Hvordan å miste vekt raskt på en naturlig måte


Rapid vekttap bør bare forsøkes på en sunn og naturlig måte. Noen usunne metoder for vekttap inkluderer slankepiller, over-trener og sult. Deltagelse i slike metoder fører til generelt dårlig helse. Å miste vekt raskt på en naturlig måte innebærer kosttilskudd modifikasjon og økt trening. Ta hensyn til din helse, din kropp og ditt humør under denne prosessen.

Hvordan å miste vekt raskt på en naturlig måte

•  Drikk bare vann. Erstatt alle juice og brus med vann. Hvis du må av og til drikke brus, hold deg til diett brus. Det er ideelt å drikke minst 64 gram vann per dag.

Substitute karbohydrat-tung mat med grønnsaker. Noen eksempler på enkle karbohydrater inkluderer ris, pasta og brød. Eliminere dem og erstatte med store salater, brokkoli eller spinat. I stedet for å bruke brød for smørbrød, bruker salat som en wraps.

Spis én pære før hvert måltid. En studie publisert i tidsskriftet "Nutrition" sier at kvinner som spiste tre pærer per dag mistet mer vekt enn kvinner som ikke gjorde. Full av fiber, pærer hjelpe deg til å føle full.

katalogisere kalorier. Bære en liten notatbok med deg hele dagen og skrive ned alt du spiser og drikker, inkludert vann. Spore hva du tar i løpet av dagen hjelper deg å være oppmerksom på hva du spiser.

Utfør kardiovaskulær trening i 45 minutter til en time, fire til fem timer per uke. De høyeste kalori-brenning øvelser inkluderer trinn aerobic, sykling og svømming.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du starter en diett eller treningsprogram.