Digidexo.com

Hvordan å miste 21 pounds i 21 dager Diet

Raskt vekttap er ikke lett, men det betyr ikke at det er umulig. For 67 prosent av amerikanerne, bærer for mye vekt er et alvorlig helseproblem, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Enkelt sagt, er det ingen enkel oppgave å miste 21 pounds i 21 dager. Men det kan gjøres, hvis du er villig til å sette i alvorlige forsøk.

Hvordan å miste 21 pounds i 21 dager Diet

•  Gjør en avtale med din helse-omsorg leverandøren for å sikre at du er frisk nok til å håndtere påkjenningene av en 21-dagers vekttap plan. De fleste helseforsikring planer dekker hele eller deler av kostnadene for en årlig fysisk. La legen din vet at du planlegger en aggressiv vekt-tap programmet.

Tilbered et måltid plan som inkluderer tre måltider og en snack hver dag, for totalt 1200 kalorier. Dette er så lav som dietitians anbefaler å slippe det daglige kaloriinntaket. Lage en plan og skrive det ned vil hjelpe deg å holde seg til det, så være konkret om porsjonsstørrelsen og kryss elementer fra listen din hver dag som du er ferdig å spise. Pass på at du får kalorier fra næringsrike matvarer, for eksempel magert kjøtt, nei-fett meieriprodukter og frukt og grønnsaker, i stedet for å kaste bort din kalori tildeling på lavt næringsinnhold matvarer. Hvis du følger denne planen, kan du miste to pounds per uke.

Komme i gang med en daglig en times kardiovaskulær trening. En time cardio trening - gode alternativer for cardio omfatter løping og sykling, eller du kan prøve aerobic eller spin klasser - brenner rundt .29 pounds hver dag. Som legger opp til om lag seks pounds i en måned.

Legg til en annen time cardio hver tredje dag. Ved å brenne en ekstra .29 pounds et par ganger i løpet av uken, vil du legge til ytterligere to pounds av vekttap.

Ikke spis stivelse. Stivelsesholdige matvarer, som poteter, ris, brød og pasta, naturligvis suge opp kroppens vannforsyning, forårsaker du å beholde vekten. Hvis du helt eliminere dem fra kosten din, kan du miste nesten seks pounds av vann vekt i løpet av få dager.

Hint

  • Hvis du blir lei med cardio trening, blande den opp med langrenn, fjellklatring eller roing.
  • Ta hensyn til kroppen din, og oppsøke lege hvis du merker svimmelhet, smerter eller andre problematiske symptomer.