Digidexo.com

Hvordan å senke blodtrykket Fast

Høyt blodtrykk, høyt blodtrykk, er en sykdom som rammer mange mennesker. Denne sykdommen fører til ditt hjerte og arterier å jobbe ekstra hardt. Blodtrykket øker når blodet begynner å presse for hardt mot blodårene. Hypertensjon er også referert til som "silent killer" fordi symptomene er svært mild eller ikke-eksisterende. Hvis blodtrykket blir for høyt, kan det være en livstruende situasjon, hvis den forblir ubehandlet. Det finnes måter å senke blodtrykket på en riktig måte.

Hvordan å senke blodtrykket Fast

eliminere og redusere stressfaktorer. Når en person føler seg stresset, deres blodkar constrict, forårsaker blodtrykket øker. Prøv å finne måter å slappe av for eksempel å få en massasje, meditere, lese, sitte på stranden, eller til og med en og annen lur kan gjøre utslaget.

Opprettholde et sunt kosthold og redusere inntak av natrium. Les mat etiketter og velge matvarer som er lav i natrium. Spise mat med høyt kalsium vil tillate kroppen å ta inn mer kalium. Den kalium bidrar til å balansere ut mengden av natrium i kroppen din, som reagerer med nyrene og senker blodtrykket.

Ta medisiner på gang daglig hvis du har blitt diagnostisert med hypertensjon. Blodtrykk medisiner kalles vedlikeholds narkotika, fordi du må ta det daglig for å opprettholde eller holde blodtrykket under kontroll. Manglende eller hoppe doser helt er ikke en god idé. Det fører til at hjertet til å bli overarbeidet, og til slutt hjertet blir svakere.

Øvelse ofte å bidra til å senke blodtrykket. Trene bidrar til å forhindre plakk i arteriene. Våre blodkar inneholder et stoff kalt nitrogenoksid, som blir stimulert når vi trener. Nitrogenoksid bidrar til å holde blodårene åpne. Jo mer dilatert (åpen) i blodårene, jo lavere blodtrykk.

Reduser alkoholinntaket. Overdreven alkoholbruk forstyrrer flyten av blod til og fra hjertet, forårsaker den til å jobbe ekstra hardt. Hvis du reduserer alkoholinntaket, vil blodtrykket ditt også reduseres.