Digidexo.com

Fat Camps for jenter

Det er allment anerkjent at vekt problemer fortsetter å være en utfordring for unge kvinner. Faktisk 33 prosent av preteen og tenåringsjenter i USA er overvektige og ansikt konstant press fra sine jevnaldrende og media til å gå ned i vekt. Vekttap leirer kan hjelpe jenter til å gå ned i vekt, oppnå sunne kropper og forbedre deres selvtillit.

Camp Pennbrook

Camp Pennbrook, som ligger ved Pennington School i New Jersey - en time fra Philadelphia og to timer unna New York City - tilbyr et vekttap program som fokuserer på det grunnleggende helse-spising. Camp Pennbrook er eksklusivt for jenter og trent, dedikert personale er tilgjengelig for bobiler og deres foreldre 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Overnatting tilbys, to til et rom, i private sovesaler på en helt sikker campus og aktiviteter inkluderer off-campus turer til Broadway show, konserter og fornøyelsesparker. Leiren tilbyr økter mellom to og syv ukers varighet, som starter i slutten av juni.

Camp Pennington

Pennington Skole

112 W Delaware Ave

Pennington, NJ 08534

800-442-7366

212-354-2267

camppennbrook.com

Camp Pocono Trails

Camp Pocono Trails er litt lenger bort fra Philadelphia og New York City - men likevel bare 90 minutter unna enten - og er satt i 350 hektar med land, med sin egen private innsjøen. Det er helt separate anlegg for gutter og jenter, inkludert to, helt separate svømmebassenger. Camp Pocono Trails tilbyr et omfattende aktivitetsprogram, på land og vann, inkludert svømming, vannpolo, jet ski, og aerobic, men innstillingen er fredelig, med naturskjønn utsikt over innsjøen for de roligere øyeblikkene i dag. Jenter mellom sju og 19 år er velkomne til Camp Pocono Trails, og det er vanligvis 30 jenter i hver aldersgruppe på leiren til enhver tid, med en ratio på 12:56 mellom vekttap rådgivere og bobiler.

Camp Pocono Trails

Akiba Road

Reeders, PA 18532

570-619-7761

newimagecamp.com

Wellspring New York

Wellspring New York, som ligger på universitetsområdet til Union College i delstaten New York, er en annen vekttap leir catering utelukkende for unge kvinner. Leiren imot jenter mellom 12 og 24 år, som er delt etter alder, i den såkalte nedre, midtre og øvre leir. Leiren tilbyr muligheten til å danne sunne vennskap med jenter i samme aldersgruppe, samt å gå ned i vekt på en sikker, støttet miljø. Faktisk, fortsetter støtte etter leiren er over, med en tre måneders ettervern program. Wellspring New York hevder at bobiler i 2009 tapte 4.25 pounds en uke, i gjennomsnitt, og fortsatte å gå ned i vekt hjemme som en følge av de ferdigheter og strategier lært på leiren.

Wellspring Camps

42675 Road 44

Reedley, CA 93654

868-364-0808

wellspringnewyork.com