Digidexo.com

Triks for å slanke seg

Triks for å slanke seg


Enten du prøver å passe inn i en badedrakt eller bare prøver å få sunnere, kan miste vekt vise seg å være en utfordring. Daglige påkjenninger, hektisk tidsplaner og dårlige matvaner kan gjøre veien til slanking ned til tider føles overveldende, men med litt vilje og et par triks, kan du oppnå din vekt-tap mål.

Kalorier

Så kjedelig som det kan være, telle kalorier har fordeler. Working ut vil ikke få de resultatene du forventer mindre på slutten av dagen, du brenner mer kalorier enn du expending. Vanligvis 3500 kalorier tilsvarer en kilo kroppsvekt, så hvis du kutter 500 kalorier per dag, ville du miste omtrent en halvkilo i uken, så lenge du spiser en ellers balansert kosthold. Du kan også vurdere å bryte opp måltidene i 5:56 mindre porsjoner i løpet av dagen, fordi hoppe måltider kan føre til stoffskiftet å bremse ned. Kroppen kan gå inn i sult modus og begynne å lagre flere kalorier. Hvis du spiser mer konsekvent, kroppen din vil ikke tro sin blir sultet. En annen viktig ting å huske på er å fortsette å se på kalorier etter at du har utøvd. Du kan angre kaloriene du nettopp har brent ved å spise en fetende dessert eller ekstra porsjon pasta. Du kan også hjelpe hvert måltid virke større ved å bruke en mindre tallerken, holde deg i å legge mer mat for å fylle opp den tomme plassen.

Ikke for restriktive

De fleste dietter mislykkes, ifølge Dr. Mehmet Oz, fordi de er for restriktive. Kutte ut alle karbohydrater gjør fremme hurtig vekttap, men det er også svært restriktive og vanskelig å vedlikeholde. Frata kroppen helt av noe som gjør det mer sannsynlig at du vil virkelig bryte din diett av overspising når du knekker. Det er viktig å prøve å finne en balanse i kostholdet ditt. Det vil ta lengre tid å felle den pounds, men du vil øke oddsen for de pounds som bor off på lang sikt. Hastverksløsninger er ikke bærekraftig og vanligvis føre til faktisk å få mer vekt i det lange løp.

Fjern Temptation

Hvis du har en favoritt usunn snacks, fjerne den fra skap og ta det ut av huset. I tider med stress, er det mye lettere å spise klippe, noe som kan få deg i trøbbel. En spesiell usunn snacks kan være din go-to når føler seg stresset, og mens du ikke kan fjerne risikoen for å bli stressa, kan du fjerne fristelsen. Bytt fristelsen med et sunt alternativ. Et eple eller fersken inneholder rundt 60 kalorier og 1/2 kopp rå grønnsaker, som brokkoli, inneholder ca 25 kalorier.

Vann

Du kan brenne 25 kalorier bare ved å drikke to kopper kaldt vann som er mindre enn 72 grader F. Det betyr at å drikke en liter kaldt vann om dagen ville føre til å ta av £ 5. et år, hvis du ikke har lagt til noen flere kalorier i kostholdet ditt. Du kan også fortynne juice med vann for å redusere kalori per glass. Drikkevann fyller magen, noe som kan gjøre at du føler deg mettere, redusere mengden mat du spiser og sukkerholdige drikker du absorbere. Noen ganger når du er dehydrert, kan du føle deg sulten. Drikkevann kan redusere følelsen av sult.

Intervalltrening

Ifølge National Academy of Sports Medicine, brenner intervalltrening ikke bare kalorier mens du trener, men også etter treningsøkten. Innføring høyintensive bursts av aktivitet, sammen med en kort tidsperiode ved en lavere intensitet, fremmer vekttap. Gjenta syklusen mellom høy og lav intensitet hele cardio aktivitet. Dette betyr å starte med fem minutter ved 65 prosent av anslått puls, deretter videre til 80 prosent i to minutter, og deretter ned igjen til 65 prosent.