Digidexo.com

Slik unngår lymfom

Slik unngår lymfom


Lymfom er en sykdom i lymfesystemet av kroppen. Lymfesystemet er ansvarlig for hvite blodlegemer, så vel som for å bidra til transport essensielle næringsstoffer i hele kroppen. Ifølge leukemi og lymfom Society, er ca 74 340 amerikanere diagnostisert med lymfekreft hvert år.

Bruksanvisning

En praktisere sikker sex. En av de ledende risikofaktorer for lymfom er seksuelt overførbare sykdommer, som HIV / AIDS, som kompromiss immunforsvaret og legge igjen en person mer utsatt for en lymfe kreft som lymfom.

behandle infeksjoner korrekt. Langsiktige infeksjoner kan også øke risikoen for å utvikle lymfom. Infeksjoner tvinge kroppen til å kontinuerlig gjøre hvite blodlegemer til å bekjempe infeksjonen. De flere hvite blodceller i kroppen gjør, jo bedre sjanse for at en av cellene vil svikte og bli kreft.

Slutte å røyke. Sigaretter samt sigarer inneholder en rekke kreftfremkallende stoffer som, når inge, drastisk øke din risiko for å utvikle kreft. Dette inkluderer å øke din risiko for lymfom.

Unngå unødvendig stråling. Eksponering for stråling er også en vanlig årsak til lymfom. De som har vært i nærheten av atomulykker, eller de som har gått gjennom strålebehandling har høy risiko for å utvikle lymfom.

Unngå kontakt med bensin. Benzen er en vanlig kjemisk stoff som finnes i narkotika koker, plast og fargestoffer, og er også en kjent kreftfremkallende. Benzen eksponeringen har gått drastisk ned på grunn av sin fjerning som tilsetningsstoff i kommersiell bensin, men kan fortsatt bli funnet i mange andre produkter.