Digidexo.com

Seksuelle bivirkninger av Ambien

Ambien er en reseptbelagte medisiner som brukes i behandling av søvnløshet (å sove vanskelighetsgrad). Ambien er utlevert i tablettform som skal tas oralt før sengetid for å hjelpe deg å sovne og bo sover hele natten. Noen Ambien bivirkninger kan være livstruende, mens andre, som for eksempel seksuelle bivirkninger, kan være ubehagelig.

Effekter Oversikt

Bivirkninger av Ambien variere fra mild til alvorlig. Det er veldig viktig at du snakker med legen din om alle bivirkningene du opplever som et resultat av å bruke Ambien. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever en alvorlig bivirkning som et resultat av å ta Ambien. Hvis du opplever en mild til moderat bivirkning, for eksempel en redusert sexlyst, snakk med legen din, som han må kanskje justere dosen din eller anbefale alternativ behandling.

Mangel på seksuell Hemming

Ambien bivirkninger som kan være forbundet med en følelse av uaktsomhet eller mangel på inhibering. Mangel på hemming kan føre til at Ambien brukeren å føle seg seksuelt rastløs eller lede brukeren til å utføre hensynsløse seksuelle handlinger, eller å bli mer seksuelt aggressive enn normalt. Disse atferd må diskuteres med legen din så snart som mulig.

Andre Seksuelle bivirkninger

Fordi Ambien er et beroligende middel, kan det være forbundet med en avtagende seksuell lyst eller manglende evne til å utføre. Hvis Ambien er tatt før seksuell aktivitet begynner, kan Ambien brukere sovner plutselig under samleie. Ambien brukere kan også oppleve en mangel på seksuell lyst, impotens eller manglende evne til å oppnå klimaks. Snakk med legen din om eventuelle bivirkninger du opplever som et resultat av Ambien.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er livstruende, og krever umiddelbar legehjelp. Livstruende reaksjoner på Ambien inkluderer hudutslett eller bryte ut i elveblest, hevelse i ansiktet (som hevelse i kjeven, halsen, tunge eller lepper), eller problemer med å puste. Ikke vent med å ringe legen din - gå til sykehuset for å få hjelp med en gang.

Alvorlige bivirkninger

Noen Ambien bivirkninger er alvorlige og krever legehjelp. Disse effektene inkluderer følelser av depresjon, selvmordstanker, angst eller føler aggressiv, opphisset eller følelsen forvirret. Hvis du opplever noen av disse reaksjonene, ring legen din med en gang.