Digidexo.com

Bruken av Grapefrukt Oil

Bruken av Grapefrukt Oil


Hentet fra Citrus Paradisi, kommer grapefrukt olje fra kjertlene dypt-innenfor skallet av frukten. Også kjent som Shaddock, har denne essensielle oljen vist seg å ha mange nyttige medisinske bruksområder i tillegg til å øke den generelle helsen. Med en rubinrød eller blek gul farge, har grapefrukt olje en frisk skarp aroma.

Immune Booster

Som alle sitrusfrukter, er grapefrukt høy i vitamin C, noe som bidrar til bedre immunforsvar. Drikker noen dråper grapefrukt olje blandet med et glass vann kan bidra til å bekjempe sykdom under den kalde og influensasesongen. Ta olje regelmessig som et forebyggende tiltak eller drikke det når syke til å gro raskere.

Antidepressive

Grapefrukt oljen har fordelen av å slappe av sinnet og kroppen. Når det tas regelmessig, naturmedisinere foreslå det bedrer humøret og fremmer positive følelser av håp. Grapefrukt olje stimulerer endokrine kjertler i hjernen til å hjelpe til med utskillelsen av hormoner og enzymer. Ved å gjøre dette det holder hele stoffskiftet i tip-top form, samt fremme bedre hjernens funksjon.

Clears Toksiner

Grapefrukt olje fungerer som et vanndrivende og bidrar til å forbedre lymfatisk funksjon. Lymfesystemet er en viktig del av fjerning av giftstoffer fra kroppen. Som et vanndrivende, hjelper grapefruktolje for å tømme kroppen for giftstoffer ved å indusere mer effektiv og rensing vannlating. Det bidrar til å fjerne ekstra fett, natrium og andre giftstoffer fra systemet og reduserer blodtrykket. Tar en bit av grapefrukt olje også bidrar til å bekjempe problemer som cellulitter, revmatisme og leddgikt.

Desinfiserende

Mer enn bare å fremme bedre rundt helse, er grapefrukt olje nyttig i bekjempelsen av infeksjoner i systemet. Når diagnostisert med en infeksjon i tykktarm, mage, tarmer, urinveiene eller nyrene mange pasienter bruker grapefrukt olje i tillegg til medisiner foreskrevet av lege. Gjør du det hjelper å få fart langs utvinning. Den kan også brukes til å bekjempe både orale og hudinfeksjoner.