Digidexo.com

Lettelse for Smerter i Ball of Foot

Smerter i ballen av foten kan gjøre hvert trinn falt som et ork. Heldigvis finnes det mange måter å behandle smerter i ballen av foten. Neuromas og metatarsalgia er de vanligste problemene som påvirker ballen av foten. Selv om neuromas og metatarsalgia kan være svært smertefullt, disse to problemene lar seg behandle hvis riktig diagnostisert. Når en kompetent helsevesenet spesialist behandler disse problemene, er livskvaliteten øker kraftig, og smertefritt levende kan være mulig.

Identifikasjon

En neuroma er en impingement av nerver i ballen av foten, vanligvis forårsaket når en eller flere metatarsal hoder (store knoke-lignende bein som komponerer ballen) treffer en nerve. Dette impingement fører til en stikkende smerte eller nummenhet. Metatarsalgia påvirker flere metatarsal hoder og kan gjøre hele ballen av foten verke.

Spesialister

Fotpleie er foten leger som spesialiserer seg på diagnostisering og behandling av fotproblemer som metatarsalgia og neuromas. De er den første forsvarslinje i behandling av disse sykdommer. De vil ofte foreskrive foten orthotics eller en injeksjon med et steroid som Kortison.

Typer

Pasientene har stor lettelse fra tilpassede fot orthotics. En pad kalles en metatarsal pad er plassert på en orthotic, bak ballen av foten, som lindrer smerte og reduserer trykket i ballen.

Fordeler

Orthotics med metatarsal pads og kortison skudd i stor grad kan redusere eller helt eliminere foten smerte. Ved å redusere betennelse, ball-of-fots smerte er betydelig redusert.

Misforståelse

Kortison er ikke en permanent fix for ball-of-fots smerte fordi steroider ikke permanent eliminere smerte. Selv om pasienter kan føle seg stor og har sine symptomer eliminert i lang tid, i noen tilfeller symptomer kan gjentar seg etter noen måneder eller tidligere.