Digidexo.com

Hva er Mineral olje laget av?

Mineralolje, også kalt flytende petroleum, parafinolje eller hvit mineralolje er et billig biprodukt fremstilt ved rensing av petroleum og under produksjon av bensin og andre petrokjemiske produkter fra råolje. Mineralolje er en lett, fargeløs, gjennomsiktig, smakløs, luktfri og oljeaktig væske som ikke vil ødelegge. Mineralolje er tilgjengelig i lette og tunge karakterer, men er uoppløselig både i vann og alkohol. Mineralolje er produsert i store mengder, så det er relativt billig og kan bli funnet i lokale narkotika butikker.

Historie

Begrepet "mineralolje" ble først brukt i slutten av det 18. århundre for å definere råolje eller fossil olje og deres biprodukter som ble produsert fra brønnene som tappet nedgravde oljekilder. Betegnelsen mineralolje ble benyttet for å skille mellom de hydrokarboner som produseres fra den underjordiske oljereservoarer og andre vanlige oljekilder som hvalolje eller palmeolje. Men, for tiden betegnelsen mineralolje blir brukt til å beskrive alle de flytende og gassformige hydrokarboner og deres produkter uavhengig av kilder.

Identifikasjon

Mineralolje er renset i henhold til sitt bruk og er tilgjengelig i tre ulike karakterer i markedet. Mineralolje blir noen ganger kalt flytende petroleum, fordi dens sammensetning og kjemiske egenskaper er de samme. Det er sammensatt av aromatiske hydrokarboner, nafteniske oljer og paraffiniske oljer. Mineralolje brukes som smøremiddel i tungt utstyr industrien.

Sammensetning

Mineralolje er en blanding av komplekse hydrokarboner, hovedsakelig paraffiner og cykliske alkaner (ideelt 15 og 40 prosent karbonatomer). Mineralolje er kjemisk det samme som vaselin eller hvit mineralolje, bortsett fra at det er flytende petroleum som gjør det til et ideelt valg for flere programmer. Hvit mineralolje er også uoppløselig i vann og alkohol, og oppstår som fargeløs eller en svakt gul masse.

Funksjoner

Mineralolje er fargeløs og gjennomsiktig. Det har ingen åpenbar duft. Men det er tungt og geléaktige. Mineralolje er høyt verdsatt for belegg stedene. Tidligere ble mineralolje som brukes i næringsmiddelindustrien for å hindre enkelt godteri henger sammen. Dag, er fremdeles mineralolje anvendes som et fuktighetsbevarende krem, selv om dens skadelige bivirkninger på human hud, er velkjente. De vanligste bivirkningene inkluderer kløe, allergiske reaksjoner, elveblest og utslett.

Mineralolje Advarsler

Mineralolje er en vanlig ingrediens i ulike hudpleieprodukter, inkludert kremer, lotion og baby pleie produkter. Selskaper bruker mineralolje i industrien sine produkter på grunn av sin lave pris. Den virkelige problemet er at huden er vårt største organ og spiller en avgjørende rolle i å opprettholde vår gode helse. Mineralolje er fremmed for vår hud og ansvarlig for mange hudsykdommer, spesielt hos spedbarn.