Digidexo.com

Gurkemeie bivirkninger

Hvis du liker mat fra India og Midt-Østen som inneholder karri, har du spist gurkemeie. Både i mat eller supplement / pille form, har det blitt sagt å ha noen helsemessige fordeler - internt som en blod purifier og eksternt som en naturlig antiseptisk, for eksempel. Heldigvis har gurkemeie få bivirkninger.

Historie

Gurkemeie er en lys, gul-oransje urt i ingefær familien og har vært brukt i indisk matlaging som et krydder, i kosmetikk og som et fargestoff i over 2500 år. Gurkemeie som også blitt brukt i ayurvedisk medisin i tusenvis av år.

Kosttilskudd

Hvis du har galleblæren sykdom og bruke gurkemeie som kosttilskudd, kan det gjøre tilstanden verre, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM).

Magesyre

Hvis du tar legemidler som Pepcid, Tagamet eller Zantex å redusere magesyre, kan gurkemeie forstyrre dem, og selv potensielt øke mage syre produksjon.

Hypoglykemi

The University of Maryland Medical Center sier gurkemeie forverrer de negative effektene av lavt blodsukker medikamenter for diabetes, "øke risikoen for hypoglykemi (lavt blodsukker)."

Advarsel

Ikke ta gurkemeie tilskudd hvis du er gravid eller ammer, ifølge University of Maryland Medical Center. Det er trygt, men å spise mat med gurkemeie i løpet av denne tiden.