Digidexo.com

Hvordan unngå inngrodde hår mens barbering

Hvordan unngå inngrodde hår mens barbering


Avhengig av hudtype, inngrodde hår kan eller ikke kan være en alvorlig dag-til-dag utfordringen i livet ditt. For dem som det er en kronisk problem, men er det noe som kan være svært utfordrende å fikse. Inngrodde hår utvikle etter barbering fordi de forkortede, skarpe fragmenter av håret begynner å vokse under huden, forårsaker irritasjon, hevelse, kløe, og noen ganger også infeksjon. Ønsker å unngå inngrodde hår under barberingen? Her er hvordan du gjør det.

Bruksanvisning

Hvordan unngå inngrodde hår mens barbering

•  Sørg for at ansiktet ditt er rent før du begynner å barbere. Vask ansiktet grundig med såpe og varmt vann. Dette vil bli kvitt eventuelle bakterier på overflaten av huden din, mykne skjegget, og åpne porene, som alle vil begrense sjansen for inngrodde hår som danner etter at du er ferdig med barberingen.

Fukt ansiktet rikelig med varmt vann.

Påfør et sunt nivå av fuktighetsgivende barberkrem til hele området du skal barbere. Barberskum bør være minst 1/4 tommers tykke for maksimal beskyttelse.

Shave som vanlig. Unngå å gå over ett område på ansiktet ditt mer enn to ganger med høvelen. Overdreven passerer med barberhøvelen kan forårsake irritasjon, inkludert inngrodde hår.

Vask ansiktet grundig. Dette er et skritt som mange glemmer, men det er viktig å huske at barberskum er i stor grad består av vanlig såpe. Så, etter at du er ferdig barbering, er det viktig at du bruker varmt vann og et håndkle til å få alle spor av barberskum ut av huden din.

6. Påfør en fuktighetsgivende barberingsvann. Selv aftershave er upopulær med noen mennesker på grunn av den brennende følelsen det fører til, det gir en fin antiseptisk kvalitet og bør brukes hver gang etter barbering hvis du er opptatt av å utvikle inngrodde hår.

Tips og advarsler

  • Gjør barbering en daglig rutine for å unngå inngrodde hår som kan dannes når du barberer skjegget som er kommet for langt.
  • Bruk medisinert akne kluter på ansiktet ditt, inkludert hele området du barberer deg på halsen din. Ikke bare vil dette bidra til å eliminere akne, men det vil redusere sjansene for å utvikle inngrodde hår og behandle eventuelle inngrodde hår som utvikler.
  • Vær forsiktig, er når som helst "varmtvann" rådet, sørg for at vannet du bruker er ikke varmt nok til å forårsake brannskader eller skolding.
  • Ikke trykk for hardt mens barbering. Dette kan føre til inngrodde hår å danne.
  • Ikke la skjegget bli for lenge i mellom spon. Du bør barbere minst annenhver dag, avhengig av hvor raskt skjegget vokser, for å redusere sjansene for å utvikle inngrodde hår.