Digidexo.com

Hvordan identifisere Back Pain

Leger ikke lenger anser ryggsmerter som en catch-all setning for alt fra å passere nummenhet i bena til utstrålende symptomer som nøyer deg til sengs hvile i flere uker. Og de ikke lenger behandle alle tilbake smerter det samme. Det er derfor å identifisere den spesifikke form for ryggsmerter kan påvirke hvorvidt og hvor raskt du finne lindring. Du kan starte ved å bli klar over når smertene kommer, og hvor den er plassert.

Bruksanvisning

•  Vit at legene delt ryggsmerter inn i to hovedtyper: akutte og kroniske. Det første spørsmålet å stille hvis du føler ryggsmerter er om du har vært skadet den siste tiden. Deretter prøver å huske om din ryggsmerter startet etter at skaden. Hvis ja, er sjansen stor for at ryggsmerter er akutt.

Vær oppmerksom på visse symptomer på akutte ryggsmerter. For eksempel føler du nummenhet i leggen? Eller virker det at smerte er reiser nedover benet? I så fall har du slags ryggsmerter som er forårsaket av en herniated plate.

Vurder om du er over 60 år og også lider av leddgikt. Hvis du har en plutselig innsettende alvorlige ryggsmerter, så forutsetter at du har den type ryggsmerter som resultatene fra en brukket cervical eller korsryggen.

Avgjør om du opplever ryggsmerter kun når du utfører visse bevegelser, for eksempel står eller sitter. I så fall er din ryggsmerter anses å være en muskelspasmer.

Fokus på ryggsmerter som har vedvart --- midlertidig --- for mer enn ett år. Noen kroniske ryggsmerter anses å være den spondylolisthesis variasjon. Andre er spondylose typen, noe som betyr at de er knyttet til leddgikt.

Spør deg selv om du har hatt disse symptomene: feber, blod i urinen, rygg smerter på den ene siden av kroppen og en brennende følelse ved vannlating? I så fall er din ryggsmerter pyelonefritt type. Eller det kan være den type ryggsmerte forårsaket av nyrestein.

gjenkjenne symptomene på leddgikt-type ryggsmerter, en annen kronisk form. Hvis ryggen føles sår og stiv i morgen, er din ryggsmerter sannsynligvis leddgikt eller en type som kalles Bekhterevs sykdom.

8. Finn plasseringen av ryggsmerter. Ser det ut til å sentrere på nedre ryggraden? Er det forbundet med smerter som stråler ned ett eller begge ben? I så fall er din kroniske ryggsmerter kjent som spinal stenose.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har vært skadet nylig, men du likevel ønsker å identifisere ryggsmerter, prøv å behandle smerte med resten, over-the-counter smertestillende midler og milde øvelser som bøyer, strekker og strekker muskler. Hvis smertene ikke avtar, så kan det være kronisk.
  • Kontakt legen din hvis du føler nummenhet og utstrålende smerter nedover ett eller begge ben.