Digidexo.com

Hvordan forbedre Nyrer ved å drikke te

Hvordan forbedre Nyrer ved å drikke te


Nyrene regulerer blodtrykket, eliminere metabolsk avfall, aktivere vitamin D og stimulere produksjonen av røde blodlegemer. Det er bare for å nevne noen få funksjoner. Hvis de ikke er i god form, kan nyrestein danne svært raskt. Studier viser at folk som drikker bare én kopp te om dagen redusere deres risiko for nyrekreft betraktelig.

Bruksanvisning

•  Drikk minst én kopp te om dagen. Velg en te som grønn te eller oolong. Du kan lage en kul drikke ut av de samme teposer, men ikke forvent kommersielle avkjølt te å ha samme innvirkning.

Kjøp nyre fortifier urtete. Den inneholder Alisma og vill pyrrosia, kinesiske urter som brukes i århundrer som diuretika og for å opprettholde en sunn nyrefunksjon. Bratt th te-pose i 3 til 5 minutter, drikke varm eller kjøle for en kald drikke.

Drikk vannmelon frø te og selleri frø te å bli kvitt nyrestein. Vannmelon frø er et vanndrivende som stimulerer og renser nyrene. Selleri frø øke eliminering av vann og hjelpe skylle ut giftstoffer.

Sett bakken eller kutte vannmelon frø i et krus. Hell kokende vann over det, slik at det å bratt. Sil frøene når det er kult. Drikk minst en gang om dagen, tre dager i uken.

Hell kokende vann over 1 ss. av selleri frø. La det bratt. La den avkjøles og drikke det. Ha minst én kopp om dagen, 3 dager i uken.

Tips og advarsler

  • Unngå selleri frø te mens hun var gravid. Det stimulerer livmoren din.