Digidexo.com

C-seksjon Infeksjon

C-seksjon Infeksjon


Et keisersnitt, eller C-delen, er en kirurgisk åpning laget i magen av en kvinne slik at hun kan levere en baby. Denne prosedyren brukes når en vaginal fødsel anses usikre eller umulig for mor eller baby. Å ha en C-delen er en trygg, men alvorlig prosedyre, og som med alle kirurgi, er det risiko involvert.

Endometritt

En type infeksjon er endometritt, som er inflammasjon og infeksjon av membranen foring i livmoren. Symptomene inkluderer feber, ryggsmerter, illeluktende utflod og livmor smerter.

Indre organer

Det er også mulig å utvikle infeksjoner som involverer indre organer, som kan omfatte de som er av urinveiene, nyrer og blæren.

Innsnitt området

En infeksjon av snittet kan også forekomme. I dette tilfellet, kan huden åpne og slam puss.

Septikemi

Septicemi, en farlig infeksjon som kan forekomme etter en C-seksjon, oppstår når en bakteriell infeksjon kommer inn i blodet. Symptomer inkluderer spiking feber, frysninger og rask pust og puls. Dette krever øyeblikkelig legehjelp.

Behandlinger

Behandlinger avhenger av typen av infeksjon. I tilfeller av urinveisinfeksjoner, urinveisinfeksjoner og endometritt, er intravenøs antibiotika som oftest foreskrevet.