Digidexo.com

Stage 4 av Lung Cancer Survival Tid

Lung Cancer Stages

Oppsetningen er en viktig del av diagnostisering og behandling av lungekreft. De faser varierer fra I (lokalisert begrenset til kreft i lungen), II (kreft begrenset til brystet), III (kreft begrenset til brystet, med mer invasive tumorer) og til slutt, IV (kreft som har spredt seg til andre deler av kroppen). Ifølge American Lung Association, 40 prosent av personer diagnostisert med lungekreft er allerede på scenen IV - den mest alvorlige nivå, noe som gjør behandlingen vanskelig.

Lung Cancer Prognoser

Den siste statistikken vi har for lungekreft levealder er fra 2005. Av de mennesker som er diagnostisert, er median levealder for stadium IV lungekreft ca åtte måneder. De fem-års overlevelse for personer med denne avanserte kreft er bare 1-2 prosent. Det er viktig å huske at denne statistikken er bare et gjennomsnitt, men individuelle overlevelse avhenger av alder, tilstand, andre samtidige helsespørsmål, livsstil, behandlinger, familiehistorie og DNA.

Selv om denne statistikken er dystre, det er noe håp for lungekreftpasienter som gjennomgår behandling for forstadier til kreft. I fase I, de fleste pasientene lever mer enn fem år. Faktisk er de fem-års overlevelse for pasienter som er 30 år eller yngre 85 prosent etter fjerning av svulster. Minst halvparten av alle pasienter som ble behandlet for dette lokalisert kreft er i live 02:58 år senere. Men hvis den forblir ubehandlet, kan sykdommen kreve pasientens liv i bare tre til fire måneder, siden denne formen for kreft har en tendens til å spre seg raskt.

Lung Cancer Treatment

Stadium IV lungekreft behandles hovedsakelig med pillen eller intravenøs administrering av kjemoterapi, som bremser den voksende og migrering av tumorer. Kjemoterapi kan forlenge en pasients liv fra uker til måneder i de fleste tilfeller. I tillegg til kjemoterapi narkotika, mottar en pasient ofte narkotiske smertestillende medikamenter lsuch som kodein, OxyContin, Percocet, Tylox eller morfin. I noen tilfeller, resepter inkluderer antidepressiva (Elavil, Pamelor, Norpramine), antiepileptika (Tegretol og Neurontin) eller kortikosteroider (Deltasone). Mer nylig har blitt lagt strålebehandling til legen repertoar å bidra til å stoppe spredning av kreft. Mens noen mirakuløse helbredelser har resultert fra disse behandlingene, er det dessverre ingen magisk "kur-all" som fungerer for alle.