Digidexo.com

Vil håret vokse tilbake etter bulimi?

Vil håret vokse tilbake etter bulimi?


Hver dag er gjennomsnittlig tap av hår per person 50 til 100 tråder, ifølge Alle 4 Natural Health. Når en person mister raskt store mengder hår som overstiger den naturlige vekstraten, skallethet og fortynning av håret kan utvikle. En av flere grunner til å miste håret i et hurtig tempo er underernæring, noe som kan være forårsaket av en spiseforstyrrelse, kjent som bulimi.

Bulimi

Folk som har bulimi engasjere seg i en farlig syklus av overspising og renselse eller faste og over-trener. Tegn på at en person kan ha bulimi inkluderer spise ukontrollert, sletting, strenge slanking, fasting, kraftig mosjon, blodig oppkast, humørsvingninger, hovne kjertler i nakken og ansiktet, halsbrann, oppblåsthet, sår hals, dårlig fordøyelse, forstoppelse, svakhet, uberegnelig perioder , håravfall og blodskutte øyne, melder mammas Health.

Årsaker til Håravfall

Håret syklus av vekst er skadet av bulimi, på grunn av sult, mage misdannelser eller redusert viktig organ ytelse, melder The Trichological Society. Bulimi midlertidig forstyrrer syklus av hårvekst ved å hoppe forbi anagen (hår re-vekst) rett til telogen (hårtap). Hvis ikke behandles riktig for bulimi, vil håravfall fortsette og muligens forverres.

Behandlinger for bulimi

For å behandle personer som er diagnostisert med bulimi og gjenvinne et normalt hår, kan en kombinasjon av metoder være mest effektive. Antidepressiva og psykoterapi er anbefalt for pasienter med bulimi. Hvis noen har vært plaget av bulimi i lang tid og det har negativt påvirket kroppen, deretter medisinsk behandling og ernæringsterapi er også anbefales. Avhengig av alvorligheten av sykdommen, kan noen engang trenger å være innlagt på sykehus. Bulimi, selv etter vellykket behandling kan fremdeles overflaten senere i livet. Det er en anses å være en kronisk tilstand, sier Mayo Clinic, og lære å være positive, skape sunne relasjoner og være i stand til å takle stress kan bidra til å redusere sjansene for bulimi tilbakevendende.

Hair-Gjengroing

Skaden påført en persons kropp ved spiseforstyrrelse, spesielt når det gjelder hårtap, er ikke uopprettelig. Når spiseforstyrrelse er under kontroll og erstattet av et sunt kosthold, returnerer hår vanligvis på egen hånd, opplyser Dr. Pistone.com. Alle leger forskjellig og i et annet tempo. Gjenvekst kan variere fra noen måneder til et par år, avhengig av personen.

Hair Re-vekst Behandlinger

Det finnes metoder som vil hjelpe forenkle prosessen med hår re-vekst. Spirulina og Chlorella gir protein og næringsstoffer som er nødvendig for hår re-vekst. Eterisk olje hodebunnsmassasje kan bidra til å stimulere hårvekst, ved å øke blodtilførsel og oksygen til de skadede områdene. Energi og næringsstoffer levert av oljen kan bidra til å stimulere den sovende hårsekkene.