Digidexo.com

Hva er fordelene med Infrarød Sauna?

Hva er fordelene med Infrarød Sauna?


Badstuen har vært brukt i tusenvis av år for å bedre fysisk helse samt mental velvære. I moderne tid, har badstuen et par interessante quirks, inkludert valgfri bruk av infrarød belysning som en kilde til varme.

Infrarød Sauna

Denne type sauna bruker langt infrarøde stråler (FIR) og kom i bruk i 1950, samtidig som elektriske badstuer var under utvikling. Den bruker en type energi som er naturlig forekommende og er produsert av en prosess som kalles "direkte lys omdannelse." Det trenger gjennom huden på et dypere nivå, og antas å ha forbedret avgiftning egenskaper.

Nær Lamp Infrarød Sauna

En annen type av infrarødt lys sauna, denne har samme dypere penetrasjon og forbedrede avgiftning egenskaper som FIR. Nær lampe infrarød sauna bruker varmelamper som et direkte lys og varmekilder. Lyset er lik sollys og varmer kroppen på en lignende måte.

Andre fordeler

Foruten avgiftning og dype vev reparasjon, er infrarød sauna også brukt til å behandle skader som krever varme terapi, narkotikaavhengighet, og sirkulasjon og pusteproblemer. For terapeutiske formål, anbefales det at infrarød sauna brukes minst to ganger i uken.

Advarsler

Selv om de helsemessige fordelene av FIR synes å gjøre det ideelt, kan autentisk infrarød inneholde elektromagnetisk stråling. Utvidede eksponeringstider kan skade legemet, og frekvensen kan være vanskelig å justere på riktig måte.