Digidexo.com

Hvordan å regulere en Menstral Cycle

Hvordan å regulere en Menstral Cycle


En menstruasjonssyklus er en plage, noe som gjør kvinner føler seg syk, sliten og verkende. Facing uregelmessighet på toppen av det kan være en stor frustrasjon og er en tilstand som rammer ca 30% av kvinnene. Før du kan finne ut om din menstruasjonssyklus er uregelmessig, må du finne ut hva som er vanlig for kroppen din. Mens de fleste anta en vanlig periode inntreffer hver 28. dag, hver kvinnens menstruasjonssyklus annerledes. En menstruasjonssyklus kan oppstå hver 20. dag eller hver 35. Den eneste måten å finne ut om du er vanlig er å holde styr på antall dager mellom mensen hver måned. Hvis du bestemmer deg er uregelmessig, er det en rekke alternativer tilgjengelig for å regulere menstruasjonssyklusen.

Hvordan å regulere en Menstral Cycle

•  Reduser stress nivå. Hvis du finner ut at du lever med høyt stress regelmessig, kan dette være en primær årsak til dine uregelmessige sykluser. Det finnes mange alternativer tilgjengelige for å redusere stress. Du kan prøve meditasjon, lesing, matlaging, dans eller bare tilbringe tid med venner.

Reduser øvelsen nivået hvis du er over-trener ofte. Det er viktig å trene regelmessig, men hvis du trener for mye, kan det være årsaken for uregelmessighet. Hvis du er en idrettsutøver og opplæring, kan du prøve å kutte ned litt for å tillate syklusen din for å gå tilbake til det normale.

Få hjelp hvis du lider av anoreksi eller bulimi. I tillegg til å forstyrre regularitet i menstruasjonssyklusen, vil disse lidelsene forårsake en rekke andre helseproblemer.

Ta et hormonelt prevensjonsmiddel. De vil opprettholde dine hormoner på balansert nivå og er lett tilgjengelig på resept, som kommer i muntlig, patch, ring og injiserbare former.

Ta hormontilskudd. Gjør en avtale med legen din for å teste om du har et hormon problem, som overproduksjon av testosteron. Hvis dette er tilfelle, kan hormonelle kosttilskudd regulere syklusen din.

Hint

  • Sjekk alltid med legen din hvis du er bekymret for uregelmessige menstruasjonssykluser.