Digidexo.com

Hvordan å reise med HIV

En diagnose av humant immunsviktvirus, eller HIV, betyr at du må ta ekstra vare på helsen din, spesielt når du reiser. Når du reiser lokalt eller i utlandet, er det viktig å ta nødvendige forholdsregler, som å være up-to-date på vaksinasjoner og holde en reise kit fylt med både reseptbelagte og over-the-counter medisiner i nødstilfeller. Du kan redusere sjansene for å bli syk ved å nøye velge hva du skal spise og hvilke aktiviteter å engasjere seg i.

Hvordan å reise med HIV

Finn nærmeste sykehus. Selv om du er på ferie, hjelper det å vite hvor sykehusene i området er i tilfelle en nødsituasjon som krever profesjonell medisinsk hjelp. Du kan søke etter sykehusene gjennom destinasjons nettsider eller ved å kjøpe en turist guidebok hos din lokale bokhandel.

Ta medisiner med deg. Hvis du er på HIV medisiner, er det viktig å tette dine medisiner i en plastpose som kan forsegles og lagre dem i en carry-on bag til alle tider. Det er svært viktig å unngå å sette medisiner i bagasjen som skal sjekkes inn, så er det alltid risiko for flyselskapet mister bagasjen din. Ta med en liten kjøler med deg hvis visse medisiner må oppbevares ved en lavere temperatur. Hvis du tar smertestillende medikamenter eller andre kontrollerte stoffer, bør de gjennomføres i sine reseptbelagte flasker som bevis på behovet. Pakk ekstra medisin i tilfelle det er en uventet forsinkelse i å reise.

Unngå å drikke vann fra springen. Hvis du er usikker på områdets vannets renhet, er det vanligvis en god idé å bare drikke flaskevann. Vann fra springen kan inneholde bakterier eller skadelige kjemikalier. Isbiter bør også unngås, som de er mest sannsynlig laget av vann fra springen.

Pack masse snacks. Hvis medisinen må tas sammen med mat, må du pakke 02:58 poser med snacks for å hindre urolig mage. Hvis du ikke klarer å ta et kjøligere, ikke pakke bedervelige snacks som frukt eller grønnsaker.

Unngå rått kjøtt og grønnsaker. Rå sjømat, kjøtt og grønnsaker bør unngås for enhver pris på grunn av muligheten for forurensning. Pass på at alle måltider er grundig kokt å unngå matbårne sykdommer, og unngå mat fra gateselgere.

Hint

  • Sørg for å ta medisiner som planlagt, og justere dosering i henhold til endring av tidssone, hvis noen.