Digidexo.com

Super Slim Pomegranate bivirkninger

Super Slim Pomegranate bivirkninger


"Super Slim Pomegranate" er en selverklært rask rette til uønsket fett. Det er et vekttap pille som konkurrerer med diett piller eksempel Ali og Hydroxycut, og det kan ha ulike bivirkninger.

Forhøyet puls

Økt puls kan være et resultat av tilstedeværelsen av sibutramin, noe som kan forårsake hjertebank, beslag og høyt blodtrykk. Disse risikoene er ledende faktorer for hjerteinfarkt og slag.

Trouble Sleeping

En av de vanligste bivirkningene av Super Slim Pomegranate er en manglende evne til å sove. Siden pillen viktigste funksjon er å undertrykke appetitt, ikke spise nok næringsstoffer kombinert med mangel på søvn er farlig for mental og fysisk helse.

Munntørrhet

En av ingrediensene i Super Slim er Meridia, et stoff som brukes til å behandle anfall som ikke er tilgjengelig uten resept. Tørr munn er en bivirkning av Meridia, som er depresjon; angst; selvmordstanker; smerter i magen, rygg og ledd; forstoppelse; søvnløshet; influensalignende symptomer; utslett; menstruasjonssmerter; sinus betennelse; mangel på styrke; og fordøyelsesbesvær.

Andre advarsler

Super Slim Pomegranate inneholder også Phenolphthalein, Rimonabant og Pheytoin. The Food and Drug Administration lister Phenolphthalein som en mulig kreftfremkallende. Rimonbant er ikke FDA-godkjent og har vært knyttet til noen dødsfall i utlandet. Pheytoin er et medikament som brukes av pasienter som får anfall; det bør ikke brukes uten resept.

FDA Recall

FDA tilbakekalt Super Sim Pomegranate i desember 2008 på grunn av selskapets mangel på respekt for folkehelsen. Det advart om at produsenten ikke var å være sannferdig om bestanddelene.