Digidexo.com

Sikkerhet for Idebenone

Sikkerhet for Idebenone


Idenebone er fremmet av enkelte selskaper som kosttilskudd som vil øke mental energi og beskytte hjertet. Enkelte nettsteder, for eksempel anti-aging systems.com, fremme idenebone som en anti-aldring supplement i tillegg.

Identifikasjon

Ifølge WebMd.com er Idebenone et syntetisk produkt som ligner på den kosttilskuddet co-enzym Q-10, som synes å være gunstig for å gi næring til forskjellige celler i kroppen.

Betydning

Nettsteder som Harvest Moon helsekost, og AmericanNutrition.com fremme bruk av Idebenone som en viktig del av kognitiv ernæring, og hevdet at tillegget støtter cellular funksjon, og bidrar til å opprettholde sunne søvnmønster, samt humør ekstrautstyr. Imidlertid har disse uttalelsene ikke blitt evaluert av US Food and Drug Administration.

Sikkerhet

Sikkerhet og toleranse av Idebenone var gode når de brukes i en to-års, dobbeltblind klinisk studie av 450 Alzheimer-pasienter, en studie sitert i PubMed.com, en tjeneste av National Institutes of Health. WebMD.com sier også at Idebenone ser ut til å være trygt for folk flest, men advarer mot bruken under graviditet. Før du begynner å bruke noen kosttilskudd, bør en person først diskutere det med legen hennes.