Digidexo.com

Optiske Eye Øvelser

Øynene dine kan dra nytte av optiske øvelser på samme måte som kroppen din drar nytte av regelmessig mosjon. Øynene blir ofte tatt for gitt, selv om de gjør så mye. Langvarig eksponering for dataskjermer og TV-er kan skape press på optiske muskler. Når utført regelmessig, optiske øvelser ikke bare oppdatere dine øyne, men kan også forbedre synet.

Blinker

Denne øvelsen kan virke uviktig siden blinker er noe du gjør ufrivillig, men det er også ansett som en viktig øvelse for å holde øynene friske og i stand til å konsentrere seg i lengre perioder av gangen. Det er en spesielt viktig oppgave for de som jobber for lange timer foran en datamaskin eller tilbringe flere timer å se på TV. Disse menneskene har en tendens til å blinke mindre enn normalt fordi de er opptatt med fokus på objekter på skjermen.
Ta en pause med jevne mellomrom og blinke øynene, holde dem lukket i fem til ti sekunder før du åpner. Gjenta øvelsen tre til fem minutter i løpet av dagen.

Prakke

Palming er en øvelse som bidrar til å lindre stress og slappe av øynene dine. Dette er en annen god øvelse for de som arbeider med datamaskiner for en levende å unngå belastning på øynene.
Stjerne ved å ta noen dype åndedrag for å slappe av. Len deg fremover på pulten din med albuene på overflaten. Cup hendene over øynene dine uten å bruke mye press. Du bør være i stand til å blinke uten problem.

Åttetall

Lukk øynene og image en gigantisk nummer åtte er foran deg. Snu åtte over på sin side, og begynne å spore nummeret sakte med øynene. Start med å spore den i én retning, og deretter bytte og begynne å spore det den andre veien. Konsentrer deg om denne øvelsen for ca to til tre minutter av gangen.

Og lange fokuserings

Nær og fjern fokus øvelsen bidrar til å styrke øyemusklene og kan også forbedre synet hvis det gjøres konsekvent.
Komme inn i en komfortabel sittestilling og hold tommelen ut ca 10 inches bort fra ansiktet. Fokuser på det for et par sekunder, og deretter fokusere på et annet objekt 10 til 20 meter foran deg. Pust dypt og bytte frem og tilbake mellom de to objektene i to til tre minutter. Gjenta denne øvelsen i løpet av dagen i tre minutter om gangen.

Zooming

Zooming er en annen rask optisk øvelse du kan gjøre daglig for å styrke dine øyne. Det ligner fjern og nær fokusering. Begynn med å sitte i en komfortabel stilling. Hold tommelen opp og hold armen ut foran ansiktet ditt. Fokus på tommelen mens armen er rett ut. Nå bringe tommelen inn til det er ca tre inches fra ansiktet, fortsetter å fokusere hele tiden. Dra sakte tommelen vekk fra ansiktet som retter armen ut igjen. Gjenta denne øvelsen i ca tre minutter i løpet av dagen.