Digidexo.com

Hvordan er en menneskelig Eye Ligner på et kamera?

Light Control

Et kamera fungerer veldig mye som det menneskelige øyet. Begge ser lyset som reflekteres fra objektet som vises. Den overfører seg selv til øyet som syn eller kameraet som et bilde i film eller digital form. Lysstrålene diffuse og sprette tilfeldig fra mylderet av objekter rundt oss så for å se eller danne seg et bilde, stråler trenger å være fokusert i en sammenhengende form. Til å begynne, går lyset i øyet gjennom hornhinnen, og som en kameraets blenderåpning, forstørrer eleven eller kontrakter for å sikre at riktig mengde lys kommer inn i øyet.

Fokus

Når lyset kommer inn i øyet, den fokuserer på celler i et område på baksiden av øyet som er følsom overfor lys, noe som er kjent som netthinnen. Bare som et kamera reagerer på det lys som kommer inn for å danne et bilde på filmen, eller digitalt, danner et bilde på netthinnen ved å overføre lyset til hjernen ved hjelp av synsnerven.

Opp ned Images

Lys stråler svingen når de kommer inn i kameraet slik at et bilde er opp ned, en situasjon som er korrigert når bildet er dannet digitalt eller på film behandling. Det samme gjelder for lysstrålene som bøyer på netthinnen, men i så fall hjernen faktisk gjør arbeidet for å korrigere bildet for oss.

Distinksjoner

Det menneskelige øyet, som et kamera, kan vise toner av grått og ulike nyanser av fargen (med mindre personen skjer for å være fargeblinde, selvfølgelig.) Både øyet og kameraet kan se fjern og nær, dommer størrelse, registrer dybde persepsjon og se bevegelse. Imidlertid kan det menneskelige øye bare se i synlig lys. Spesialiserte kameraer, film og digital fotografering kan gå mye lenger ved å ta bilder som er langt utover øyets evne. Kameraet kan vise varme bilder og røntgen utsikt, stop motion eller ta bilder for raske for det menneskelige øyet, for eksempel en kule i midten av flyturen, og kameraene kan utformes for å se alt fra den minste partikkel til planet ekstrem avstander.