Digidexo.com

Ernæring for å få muskel massen

Hvis du er ute etter å få muskelmasse, må du fokusere på flere aspekter av din ernæringsmessige inntak. I tillegg til å øke dine protein nivåer, vil du ønsker å øke karbohydrat inntaket og overvåke inntaket av vitaminer og mineraler, også. Du vil også trenge å supplere din ernæring med tilstrekkelig mosjon, slik at du kan konvertere vektøkning i muskelmasse.

Proteiner

Kroppen din trenger protein for å lage sunt hår, negler, vev og muskler. Ifølge Food and Nutrition Board av Institute of Medicine, hver dag du trenger om lag 35 prosent av kaloriinntaket skal bestå av protein for optimal helse. Hvis du ønsker å øke muskelmasse, må du i det minste, forbruke den nødvendige daglig inntak av protein for å sikre at kroppen får proteinet som den trenger. Proteiner bidra til å både bygge og reparere musklene etter hver treningsøkt, slik at utøverne faktisk krever høyere amounts-- og velger ofte å supplere sin protein inntaket med vibrering spesielt designet for vektøkning.

Naturlige kilder til protein er nøtter, frø, kjøtt, egg og melk. Hvis du ønsker å øke muskelmasse, er det foreslått at du får minst 1,7 gram protein for hver 2,2 pounds av kroppsvekten din. For eksempel, hvis du veier 176 pounds, ville du trenger 136 gram protein for muskel-byggeformål.

Karbohydrater

Ditt kosthold bør inneholde 45 til 65 prosent av kaloriinntaket på karbohydrater hver dag: Dette dokumentet er også definert av Food and Nutrition Board av Institute of Medicine. Hvis du ikke får nok karbohydrater daglig, vil du ha større problemer med å skape muskelmasse, fordi redusert karbohydrat nivåer senker sukker nivåer i kroppen og påvirker syntesen av muskel protein etter en treningsøkt. I utgangspunktet, karbohydrater er en viktig drivstoff for kroppen og er nødvendig av alle, inkludert de bygge muskelmasse.

Vitaminer

En vitamintilskudd tas daglig anbefales for alle som driver muskelmasse bygningen og styrke øvelser. Hvis du trener tre til fire ganger i uken, vil kroppen din være å bruke opp vitaminer og mineraler i et raskere tempo enn de individene som ikke fungerer ut på en jevnlig basis. Derfor bør du ønsker å erstatte vitaminer og mineraler du bruker med en god vitamin supplement. Du vil også ønsker å sikre at du spiser rikelig med grønne og grønne grønnsaker og frukt, som fungerer som naturlige kilder til mineraler og vitaminer.