Digidexo.com

Dietter for rensing Blood

Hvis du har en unormal blodprofil, vet at du ikke trenger å ty til medisiner eller for tidlig kirurgi for å finne en løsning. Gjennom manipulering av kosttilskudd praksis, kan du effektivt "rense" blodet av overflødig forbindelser, balansere kroppen og gjenopprette helse. Hvis du har vært vurderer mer invasive alternativer for å behandle sine blodrelaterte forhold, vil denne artikkelen vise deg en annen måte.

Rensing Kolesterol Med Atkins

The Atkins Diet har vist seg å positivt påvirke kolesterolnivået i blodet, og dermed gjør det til et ideelt valg for en blod rensing diett. En studie publisert i mai 22, konkluderte 2003 nummer av New England Journal of Medicine at over et års tid, individer på Atkins Diet bedret sin HDL-kolesterolet med 18 prosent (i motsetning til 3 prosent i kontrollgruppen). Videre ble triglyserider nivåer i Atkins gruppen redusert med 28 prosent, for å bli sammenlignet mot en prosent økning i kontrollgruppen. Dermed, hvis du er ute etter å rense blodet ditt, bør du vurdere Atkins.

The Atkins Diet starter med en to ukers periode, der må du forbruker ikke mer enn 20 gram karbohydrater per dag. Etter dette, blir frukt og grønnsaker gjeninnføres i dietten, og den daglige rasjon carb heves til en rimeligere 40 gram. Du bør opprettholde dette nivået av carb forbruket til du er flere pounds bort fra målet vekt. På dette tidspunktet begynner å stadig øke karbohydratinntaket til du mister ikke mer enn en kilo per uke. Når du har nådd målet ditt i vekt, har du lov til å spise din personlige daglige carb godtgjørelse, som er det maksimale antall karbohydrater du kan spise uten å gjenvinne vekt.

Rensing Blood Sugar Med South Beach Diet

Low-carb dietter kan også bidra til å fjerne blod av overflødig sukker. Blodsukkeret er først og fremst reist gjennom forbruk av karbohydrater, og dermed holde karbohydrater ut av kostholdet ditt er en perfekt måte å rense blodet av overflødig sukker, gjenvinne kontroll over vekten og staving av potensialet for å utvikle diabetes. For dette formål, bør du vurdere South Beach Diet. The South Beach Diet er en mindre restriktiv versjon av Atkins. I stedet for å forby karbohydrater helt, det bare forbyr usunne karbohydrater, slik at du kan holde mange av dine favoritt mat i kostholdet ditt.

The South Beach Diet begynner også med en to ukers induksjon fase. I denne perioden spiser bare egg, fisk, magert kjøtt, magre meieri, og grønne, grønne grønnsaker. Etter induksjon, gjeninnføre frukt, hele korn, nøtter og rødvin (i begrensede mengder) i kostholdet. Konsumere seks små måltider om dagen - tre snacks og tre større (men fortsatt rimelig) måltider. Ved å begrense raffinert og bearbeidet karbohydratinntaket, vil du rense blodet av overflødig sukker (og også kolesterol) mens du får slankere i prosessen.

Rebalansering pH-nivåer med en Raw Food Detox

Blood pH er en viktig, men ofte oversett, del av helse. I en normal, frisk person, bør blod være nøytral - verken sure eller alkaliske. De fleste av våre daglige mat valg som kjøtt og hvitt brød er syrlig i naturen. Forbruk av overskytende surhet kan ubalanse blodets pH-verdier over tid.

For å bøte på dette problemet, bør du vurdere en kort to-ukers detox som består av noe annet enn rå, naturlig mat. Basere kostholdet ditt rundt sunne, alkaliske matvarer som frukt, nøtter, frø, grønnsaker og spirer. Selv om dette kan virke begrensende, gi det et forsøk før du forkaster den. Etter et par dager på denne type diett, vil ditt blod pH-nivåer begynne å naturlig stabilisere og du skal føle revitalisert og ungdommelig.

Generelt Blood Rensing med en økologisk kosthold

Hvis du ikke lider av noen bestemt tilstand, kan du prøve å rense blodet ditt med denne generelle økologisk kosthold, anbefalt av Gary Gran, en sertifisert yoga instruktør. Den grunnleggende skritt å begynner en rensing diett er å eliminere forbruket av all bearbeidet, hermetikk, junk, og salt mat, og samtidig gi opp desserter, snacks, matrester, og alt som inneholder tilsetningsstoffer. Det neste trinnet er å øke forbruket av frukt, grønnsaker og urter, og samtidig redusere forbruket av ikke-frukt og Veggie karbohydrater, fett og proteiner. Unngå hvete og mais mens stikker til quinoa, Kasha, og ris for korn. Avstå fra animalske proteiner for tiden, og begrense seg til bare de essensielle fettsyrer som oliven-og solsikkeoljer.

Hovedtyngden av kostholdet ditt bør bestå av rå frukt og grønnsaker (økologisk der det er mulig). De beste urter for å rense blodet er burdock, aloe, gurkemeie, og løvetann, så vurdere å drikke kopper løvetann eller burdock te mellom måltidene for å hjelpe deg i din blod rensing innsats. Hold deg til denne dietten for mellom tre dager til tre uker, avhengig av humøret og tilstand. Ideelt sett bør du føler deg lett og uthvilt ved avslutningen av dietten.

Betraktninger

Selv om Atkins og South Beach Diet ble anbefalt, kan en lav-karbo diett som understreker forbruk av naturlige matvarer brukes til å rense blodet. Så få den generelle ideen fra disse eksemplene, og ikke bli fiksert på bare disse to dietter. Rensing blod av overflødig kolesterol og sukker kan gå en lang vei mot å forebygge sykdom og forlenge livet ditt, så den beste tiden å starte en av disse planene er i dag.